Тази година Коледа буквално изненада пловдивчани, идвайки ...през юни. През

...
Тази година Коледа буквално изненада пловдивчани, идвайки ...през юни. През
Коментари Харесай

Продуцентите от Hallmark показаха как може да изглежда коледен Пловдив

Тази година Коледа безусловно изненада пловдивчани, идвайки...през юни. През последните дни Facebook и Инстаграм са цялостни със фотоси на хора, които театралничат на фона на посипаната с неестествен сняг Хисар капия, пред елхата отрупана с дарове, пред коледното пазарче до къща Георгиади, на което се продава греяно вино и топъл шоколад. Подранилата Коледа е в Стария град със съдействието на международния кино канал Hallmark, който продуцира коледен филм. 
Прочетете още
Всъщност  режисьорът Джесика Хармън е видяла в тесните калдъръмени улички и фасадите на прелестните възрожденски къщи опция, която явно убягва на локалната власт. Филмовите декори демонстрират по какъв начин фактически може  да наподобява Стария град през декември и по какъв начин архитектурният резерват може да оживее и да се трансформира в прелестно място за разходка, развлечение и коледно извършване на покупки.  

Следващото ръководство на града може да се възползва /напълно безплатно/ от концепциите на продуцентите от Hallmark и да ги доразвие. Последните няколко години коледните украшения, базари и впрочем празнични украси в Пловдив са повече от трагични. Близо 10 години в края на годината гледаме една и съща светеща шейна с елени, няколко украсени с лампички дървета и купола до стълбите на Каменица. А мантрата, че " би трябвало да съживим Стария град " се повтаря от всяко последващо ръководство. Без никакъв резултат. Няколкото винени феста надалеч не изчерпват опциите, които крие старинното градче, само че с цел да се върнат хората назад там, е нужно повече от положителни пожелания. 

Вижте по какъв начин може да наподобява Пловдив по Коледа. 



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР