Тази година фондация За Нашите Деца“ има честта дипломатически партньор

...
Тази година фондация За Нашите Деца“ има честта дипломатически партньор
Коментари Харесай

Посланикът на Индонезия – дипломатически партньор на Арт вечер на добродетелите 2018


Тази година фондация „ За Нашите Деца “ има достойнството дипломатически сътрудник на първото и извънредно издание на най-голямото ни благотворително събитие – Арт вечер на добродетелите, да бъде Н.Пр. Сри Астари Расджид, ексклузивен и пълномощен дипломат на Република Индонезия в Република България.

Партньорството на фондацията и Н.Пр. Расджид стартира още през предходната година, когато тя подари екзотична вечеря в посолството за благотворителния търг на Вечер на добродетелите 2017. Спечелилите прекарването имаха неповторимата опция да се допрян до Азиатската просвета, да опитат обичайни ястия, потопени в музикалните ритми на Индонезия. Приятелството ни се разрастна още повече, когато тя предложи идея на Азиатския фестивал „ Цветовете на традициите “ да бъдат точно наши приемни деца и фамилии.

Поканата ни към Н.Пр. Расджид да бъде дипломатически сътрудник на Арт вечер на добродетелите бе естествено продължение на нашето съдействие. Тя има вяра, че всяко дете заслужава късмет за развиване и щастливо детство в семейство, полезност, в която има вяра и екипът на фондация „ За Нашите Деца “. Освен неприкрит бранител на правата на децата и наша опора в задачата ни да поддържаме повече фамилии в риск, Н.Пр. е въодушевяващ художник. Тя счита, че всяко дете би трябвало да получи шанса да познае хубостта на света във всичките му цветове и форми, още от най-ранна детска възраст – разбиране, което напълно се припокрива с идеята на събитието, отдадено точно на изкуството, което подарява в поддръжка на сигурната фамилна грижа за всяко дете. Защото само фамилията дава опция на децата да развият своя цялостен капацитет и да осъществен фантазиите си.

„ Да съчетае изкуството с благородната идея е отличен и проникновен избор на организацията, който докосна сърцето ми още в първия миг, когато предходната година посетих благотворителното събитие Вечер на добродетелите. За мен е чест, че бях поканена в качеството си както на посланик, по този начин и на художник да вземам участие в най-творческото и трогателно събитие Арт вечер на добродетелите 2018, с което ще подсигурим фамилна грижа за всяко дете в България. Защото децата са нашето бъдеще, бъдещето на нашия свят, “ споделя Н.Пр. Сри Астари Расджид.

Освен като дипломатически сътрудник, тази година Н.Пр. Расджид ни поддържа и с прелестна картина, озаглавена „ Природа “, която тя нарисува дружно с децата по време на Азиатския фестивал.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР