Тази година Емили Ратайковски реши, че няма какво да прави

...
Тази година Емили Ратайковски реши, че няма какво да прави
Коментари Харесай

Невидима рокля: Емили Ратайковски лъсна по голи гърди и зърна след Оскарите СНИМКИ

Тази година Емили Ратайковски реши, че няма какво да прави на самите Оскари през 2024 година Скучният развой на разпределяне на награди на режисьорите не е за нея.  Но моделът участва на всички празненства, които се състояха след награждаването. Тук Емили не се пощади.

За една нощ тя съумя да направи възторг на няколко събития едновременно. Емили резервира най-ярката си поява за късно през нощта. Красавицата дойде на обичайното празненство на Джей Зи и Бионсе съвсем чисто голо.

Това не е първият път, когато една от най-влиятелните двойки в американския шоубизнес провежда лично празненство след Оскарите. Трябва да се каже, че като цяло концепцията за сходно събитие е доста амбициозна концепция.

В края на краищата, след основната кино премия на годината, празненството на Vanity Fair се организира от няколко десетилетия. Главните звезди несъмнено идват там. Но Джей Зи и Бионсе взеха решение, че сигурно ще вземат някого в това съревнование за посетители и не сбъркаха. Сега доста певици и модели избират Gold Party. А някои съумяват да посетят и двете едновременно.

Ратайковски е от тези звезди, които не могат да си разрешат да пропуснат нито едно празненство, даже значими събития да са планувани едновременно. В началото на вечерта хубавицата  избра много скромна бяла рокля по нейните стандарти.

При Бионсе и Джей Зи пристигна на празненството единствено в лек шифон и сандали. Тя нямаше време да промени прическата и грима си, само че никой не обърна внимание на това.

Последните й рокли за събития бяха смели, само че в умерени количества. Очевидно точно на празненството на звездната двойка Ратайковски е решила да се върне към разпознаваемия си имидж, който към момента може да си разреши. / 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР