Тази година дълго ще се помни, особено у нас. С

...
Тази година дълго ще се помни, особено у нас. С
Коментари Харесай

8 филма за сложните отношения между хората

Тази година дълго ще се помни, изключително у нас. С ковид и наложената обществена изолираност, с митингите по площадите и недоверието към властта. Нервността в обществото нараства, което рефлектира и върху отношенията у дома, които от време на време са хармонични, а различен път – сериозно разтърсени. Хубаво е обаче да се знае, че те винаги са били многопластови и на никое място няма идеална естетика. Това го потвърждава и нашата селекция от филми, които разкриват какъв брой комплицирани са страстите сред двата пола.

" С обич, Роузи "

Филмът е въодушевен от романа на Сесилия Ахърн " Където свършва дъгата ", като споделя историята на младата Роузи Дън (), която живее със фамилията си в Дъблин. С най-хубавия ѝ приятел Алекс (Сам Клафлин) мечтаят да заживеят в Америка – да учат там и да изградят живота си дружно. Но нещата се трансформират изцяло, когато след една мимолетна среща с най-популярното момче в учебно заведение, Роузи открива, че е бременна. Е, става известно, че животът не върви постоянно по проект, само че пък точно неговото несъвършенство го прави едно необикновено преживяване. 



" Отблизо "

Един хаплив и прям взор към актуалните връзки, който разказва  историята на героите на, Джуд Лоу, Натали Портман и Клайв Оуен – техните инцидентни срещи, ненадейно привличане и непредвидени изменничества. С деяние, разрастващо се в актуален Лондон, " Отблизо "  е въздействащ филм за любовта – въпреки честността и на инат на наивността. 



И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР