Тази година да бъде нулева за връчването на наградите Оскар.

...
Тази година да бъде нулева за връчването на наградите Оскар.
Коментари Харесай

Ню Йорк пост зове: Без церемония за Оскар заради сексскандала в Холивуд

Тази година да бъде нулева за връчването на премиите Оскар. Такъв апел бе насочен от страниците на в. Ню Йорк пост.

" Дейците на Американската киноакадемия би трябвало да се замислят дали да връчат статуетките на 4 март. В Холивуд би трябвало доста добре да се замислят дали тържествата в Лос Анджелис няма да бъдат помрачени от абсурда, който се развихри с продуцента Харви Уайнстийн ", написа още в обширната публикация. Човекът, който стои зад " Бандите на Ню Йорк ", " Влюбеният Шекспир " и други паметни филми, бе упрекнат в десетки случаи на полови похищения против актриси.

Сред жертвите на Уайнстийн бяха Анджелина Джоли, Салма Хайек и други. Авторът на публикацията също упрекна известни режисьори и артисти, като Куентин Тарантино и Мат Деймън, че са прикривали похожденията на продуцента. " Ще бъде доста трагично, в случай че режисьорът на " Криминале " даде Оскар на Лара Крофт ", разяснява още журналистът.

" Ето за какво добре е тази година да не се раздават Оскари ", приключва публикацията. Първата премия на Киноакадемията бе връчена през 1929 година Статуетката получава името Оскар на шестия си рожден ден. Има две версии за произхода името. Едната гласи, че кръстница на премията е актриса Бет Дейвис и тя е дала на премията името на тогавашния си брачен партньор Хармън Оскар Нелсън. Според другата версия кръстница е секретарката Маргарет Херик. Тя е декларирала, че статуетката доста наподобява на нейния родственик Оскар Пиърс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР