Тази година БСП ще отбележи по различен начин 1 май

...
Тази година БСП ще отбележи по различен начин 1 май
Коментари Харесай

БСП отбелязва 1 май с кампанията РАБОТА И ДОХОДИ

Тази година Българска социалистическа партия ще означи по друг метод 1 май - Ден на труда и работническата взаимност, празник на вестник "Дума " и левия щемпел. „ В изискванията на пандемия, от Българска социалистическа партия се обръщаме към всички да бъдем още веднъж дружно, да бъдем мощни и да защитим правата на трудещите се хора!”, съобщи ръководителят на социалистическата партия Корнелия Нинова.

Кампанията „ РАБОТА И ДОХОДИ” ще се организира в цялата страна, взаимно с Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия. Тя ще протече в интернет и в обществените мрежи. В акцията ще се включат Националният съвет на Българска социалистическа партия, народните представители, всички структури на Българска социалистическа партия от цялата страна и всеки, който смята, че 1 май е ден за празник, само че и ден за митинг. С качване на своя фотография или фотография от първомайско шествие и обръщение всеки може да изрази позиция в отбрана на сигурни приходи, взаимност и обществена правдивост или митинг против нарушаването на човешките и трудовитe права.

„ Споделете ваша персонална история, обвързвана с работата и приходите ви. Също може да станете съпричастни към акцията, като сложите логото на акцията на страницата си във Facebook - #РаботаиДоходи, приканиха от лявата групировка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР