Тази година Apple учуди всички, представяйки съвършено новия iPhone X

...
Тази година Apple учуди всички, представяйки съвършено новия iPhone X
Коментари Харесай

Безрамковият iPhone X има големи проблеми с външните приложения

Тази година Apple учуди всички, представяйки напълно новия iPhone X без общоприетия бутон Home с вграден скенер за пръстови отпечатъци и леко издадена горна част, в която се намират датчиците на лицевия скенер.
Предварителните поръчки на новия iPhone X стартират през днешния ден, а всеобщите продажби на устройството ще започват на 3 октомври. А през днешния ден в уеб-пространството се появи видео, показващо, че новият смарт телефон има огромни проблеми с външните приложения.



Можем да забележим, по какъв начин на истинския iPhone X започват приложението Instagram. Интерфейсът наподобява извънредно, тъй като логотипът се пада точно на отстъпа, където са датчиците и всички иконки от тази част се изместват на лентата на положението. Потребителите смятат, че новият iPhone ще има огромни проблеми с външните приложения, в които не са планувани промени за екран, при който липсва дребна част отгоре на екрана и изображенията се разтягат непропорционално.



Феновете на Apple смятат, че софтуерният колос ще оправи проблемите на равнище операционна система и всички изображения ще стартират да се демонстрират вярно.



Навярно по този начин и ще стане, тъй като няма логичност Apple да принуждава разработчиците да усъвършенстват своите приложения за новия екран, с изрязана линия в горната централна част.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР