Тази есен, само в кината, ни очаква киноугощение от най-висша

...
Тази есен, само в кината, ни очаква киноугощение от най-висша
Коментари Харесай

„Менюто“ предлага мистериозно киноугощение през ноември само в кината

Тази есен, единствено в кината, ни чака киноугощение от най-висша класа с трилър мистерията Менюто . Номинираният за „ Оскар “ Рейф Файнс (Списъкът на Шиндлер, Английският пациент) и младите звезди Аня Тейлър-Джой (Викингът) и Никълъс Холт (Лудия Макс: Пътят на яростта) канят феновете на паметно кино угощение, което наред с приятност за сетивата, предлага редица шокиращи изненади.    

В Менюто млада двойка подхваща пътешестване до извънреден ресторант на далечен остров, с цел да задоволят кулинарните си и душевнитърсения, пробвайки специфичното, охолно дегустационно меню, квалифицирано от прочут занаятчия готвач (Файнс). Апетитите им несъмнено биват задоволени, само че с няколко нетипични съставки и на цена, която даже и най-заможните не биха могли да си разрешат.

Първият филмов откъс на Менюто ни потапя в неповторимата атмосфера и темп на кино лентата и дава поръчка за едно от най-оригиналните, провокативни и не на последно място, занимателни преживявания на идния есенен киносезон. 

Режисьор на Менюто е носителят на „ Еми “ Марк Милод, прочут с работата си по получилите безчет награди международни шлагери Наследници и Игра на тронове, а сюжетът е дело на Сет Рийс (The Onion)   и Уил Трейси (Наследници). Продуценти са номинираният за „ Оскар “ Адам Макей (Големият залог) и Бетси Кок, а в основните функции са Аня Тейлър-Джой, Никълъс Холт, Рейф Файнс, Джон Легуизамо, Ейми Кареро, Джудит Лайт, Рийд Бърни и други

Заповядайте да дегустирате Менюто от 22 ноември единствено в кината. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР