Тази агония трябваше да приключи, "по-добре късно, отколкото никога", коментира

...
Тази агония трябваше да приключи, "по-добре късно, отколкото никога", коментира
Коментари Харесай

Костадинов: Тази агония трябваше да приключи

Тази мъка трябваше да завърши, "по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай ", разяснява на брифинг в Народното събрание ръководителят на "Възраждане " Костадин Костадинов по отношение на отдръпването на "Има подобен народ " от ръководството на страната, съобщи Българска телеграфна агенция.

Оттук нататък той вижда предварителни избори - нещо, което, по думите му, българското общество чака .

Според него няма от кое място да пристигна поддръжка в границите на това Народно заседание за кабинет на малцинството, за преформатиране на ръководството.

Както преди шест месеца, по този начин и в този момент, ще кажа, че "Възраждане " може да беседва с всеки въз основата на платформата на партията ,

и добави, че има пет условия, които могат да разискват още на следващия ден в това Народно заседание. Първото е незабавно да се изтегли проектът за еврото и да се поеме ангажимент то в никакъв случай да не бъде въвеждано в България. Второто е, още през идната седмица да бъде преустановен договорът за американските бази. Предоговаряне на изискванията за участие на България в Европейски Съюз, тъй като, съгласно партията, досега по този метод то носело единствено вреди за страната ни, също е измежду изискванията за диалози. Според Костадинов, за тази цел би трябвало да се сътвори преговорен екип на необятна партийна основа. Четвъртото изискване е да се организира референдум за участието ни в НАТО. На пето място е незабавно да се вдигнат глобите против Русия.

Ако партиите в Народното събрание не отразяват вота на обществото ,

единственото, което остава, е да отидем на избори като референдум за бъдещето на България, заключи водачът на "Възраждане ".

Костадин Костадинов съобщи, че предложенията на финансовото министерство за актуализацията на бюджета

не ги удовлетворяват по никакъв метод. Ако има избор на съмнение, ще го подкрепим, това държавно управление е нездравословно за България, сподели Костадинов.

По-рано през днешния ден водачът на "Има подобен народ " Слави Трифонов направи изключително изказване, в което съобщи, че партията му няма място в обединението. В отговор съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ и министър-председател Кирил Петков съобщи, че кабинетът не е паднал. "Готови сме на държавно управление на малцинството ", безапелационен бе министър председателят.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР