Тазгодишният Sofia Open безспорно се радва на звездно присъствие на

...
Тазгодишният Sofia Open безспорно се радва на звездно присъствие на
Коментари Харесай

Шампионът се завърна триумфално: Яник Синер е отново 1/4-финалист в София!

Тазгодишният Sofia Open несъмнено се радва на звездно наличие на играчи от международния тенис хайлайф, но безспорно най-голямото име с изключение на родната първа ракета Григор Димитров, което дойде в столицата ни, е първенецът от последните две издания Яник Синер, завръщащ се в търсене на хеттрик. Италианецът оглави схемата на шампионата и в първия кръг почива, с цел да може при откриването на акцията си през днешния ден да срещне Нуно Боргес, който по никакъв метод не съумя да се опълчи на международния номер 10 и той завоюва изрично с 6:3 6:4. В похода към отбрана на купата му за топ поставения следва конфликт против един всред Фернандо Вердаско и Александър Вукич.

Началото на дуела напълно принадлежеше на италианеца, който зарадва сериозната си фенска маса по трибуните в зала " Арена Армеец " и триумфално с пробив потегли в мача. Впоследствие португалецът заздрави началния си удар и неколкократно доближи тъждество при сервис на любимеца, но Синер остана все по този начин клиничен при завършващите си удари и записа дебютния сет си в конкуренцията на своята сметка.

Във втората част събитията по нищо не се различаваха от по-рано в срещата и първенецът нямаше никакви усложнения с това да пробие на старта, повеждайки в резултата по пътя към крайния триумф. Синер остана все по този начин непогрешим на лично подаване до края на дуела и откакто не посрещна нито един брейкбол, се поздрави безапелационно с успеха.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР