Тазгодишният конкурс за титлата Мис Пазарджик изглежда пълен само с

...
Тазгодишният конкурс за титлата Мис Пазарджик изглежда пълен само с
Коментари Харесай

Непълнолетна от Мозамбик се бори за титлата Мис Пазарджик

Тазгодишният конкурс за купата " Мис Пазарджик " наподобява цялостен единствено с доста яки девойки. Организаторите на състезанието са се спряли освен на млади мацки, само че и на много красиви и натурални. В последните години на състезанията доминираха дами с хиалурон и силикон, само че тази година наклонността се обръща, написа каналът Vbox7.

Конкурсът ще се организира на 9 октомври, само че претендентките за купата са към този момент ясни. Момичетата са супер разнообразни, само че най-интересна е историята на Яна Джимова. Красавицата е едвам 17-годишна, само че има вяра, че може да завоюва купата за най-красива в Пазарджик. Родена е в Мозамбик, само че живее в Пазарджик от 14 години. Учи в езикова гимназия " Бертолт Брехт " в паралелка с британски и френски език.

Повече от видно е, че нейните ползи са в областта на модата и спорта, който заема огромна част от живота на Яна. Занимавала се е професионално с художествена гимнастика, а в този момент е помощник-треньор на подрастващите грации.

Яна дефинира себе си като целеустремена, самоуверена, дисциплинирана и смела. " Знам какво желая и знам по какъв начин да го реализира. Най-ценните неща за мен са фамилията и приятелите ми както и прекараното време с тях ", споделя тя.
                             

20-годишната Селена Кънчева е също измежду забавните участнички в състезанието тази година. Шармантната Селена е от гр. Септември и е приключила френска гимназия. Обожава източните практики, мощно се интересува от йогата и запазване на околната среда.
                             

Велиана Манева пък е единствено на 16 години, само че към този момент знае какво желае да реализира в живота. След гимназията желае да следва медицина. Велиана е на мнение, че това е едно огромно премеждие, тъй като съгласно нея невъзможна цел няма - има незадоволително предпочитание!
                             

Станимира Йоцова е на 22 години. Родена в гр. Пазарджик, а междинното си обучение е приключила в езикова гимназия " Бертолт Брехт ". Скоро ще приключи висшето си обучение в компетентност " Бизнес стопанска система " в УНСС. Станимира се развива като модел и инфлуенсър. Нейното занимание е плуването. В свободното си време обича да се гримира.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР