Тазгодишните престижни отличия VIP Awards 2023 за 6-та поредна година

...
Тазгодишните престижни отличия VIP Awards 2023 за 6-та поредна година
Коментари Харесай

Най-големите звезди се събират за VIP Awards 2023

Тазгодишните влиятелни оценки VIP Awards 2023 за 6-та поредна година ще се проведат в Националния замък на културата. Лъскавият Aura by Bamboo ще приюти над 50 звезди, които ще получат подобаващ е своите статуетки в разнообразни категории. Интересът от страна на медии, сътрудници и известни персони е извънредно огромен.

Продуценти тази година са основателката Ива Атанасова и звездният пиар Атанас Лазаров. Любопитен факт е тазгодишното издание е, че в ролята на водещ влиза красивия благородник мистър България Виктор Русинов в тандем с русокоската Ива Атанасова. Звездният път на Русинов изгря от сцената на Мистър България 2021 в Златни пясъци и кариерата му потегли нагоре. На блестящите награди по аления килим се чакат да преминат едни от най-големите звезди на България.

Популярната принцеса на здравословното хранене Енджи Касабие и нейния брачен партньор Рабих ел Зейн, гласовитата изпълнителка Софи Маринова и красивата и нежна Анелия. С ливански корени са и другите публични посетители Башар Рахал и реалити героинята Джулиана Гани. Сред другите звезди,които ще забележим на Вип премиите 2023 са Тита, Саня Борисова, провокативната Андреа, майката Светлана Василева-Гущерова, Камелия и Венци Венц.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР