Тайванският гигант Kymco стартира сезона амбициозно. В началото на пролетта,

...
Тайванският гигант Kymco стартира сезона амбициозно. В началото на пролетта,
Коментари Харесай

Тайванският гигант Kymco стартира сезона амбициозно с модели 2023 г.

Тайванският колос Kymco започва сезона амбициозно. В началото на пролетта, формалният представител на марката за България – Мотопойнт показа най-новите модели скутери от Kymco за 2023 на MOTO EXPO. Максискутерите DTX 360, Xciting VS 400 и AK-550 Premium бяха шлагер на ревюто и до края на 4-те дни всички изложбени скутери бяха продадени.

Това не трябва да ни плаши, обаче, тъй като всички модели са налични в шоурума на Мотопойнт. Освен, че можете да разгледате и да се сдобиете със скутер незабавно, можете да се възползвате и от алтернатива за Тест Райд. Скутерите ви чакат в гр. София на бул. Проф. Цветан Лазаров 92, от понеделник до петък от 9 до 18 ч. и в събота от 10 до 16 ч.

Брандът не стопира дотук и продължава годината с представянето на напълно освежен уеб страница. Новата интернет страница kymco.bg е порталът за всичко обвързвано с Kymco в България. Там откриваме подробна информация, фотоси и видеа на най-новите модели скутери и ATV-та, както и всичко, което би трябвало да знаем за марката, гаранцията на продуктите и сервизното обслужване.

За край, няма по какъв начин да не споменем и за един забавен метод от страна на Мотопойнт. По случай положителния старт на сезона, с всяка покупка на скутер Kymco клиентите получават подарък каска за мотор на японския бранд ARAI. Промоцията е годна до края на месец юли и важи за определени модели каски, които са налични и можете да разгледате в техния шоурум.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР