Тайван ще позволи отново безвизово влизане за посетители от повече

...
Тайван ще позволи отново безвизово влизане за посетители от повече
Коментари Харесай

Тайван ще възобнови безвизовото влизане за някои страни


Тайван ще разреши още веднъж безвизово влизане за гости от повече от 20 страни, като разпоредбите ще стартират да важат от идната седмица, заяви през днешния ден Централният команден център за епидемии, заяви Българска телеграфна агенция.

Директорът на Центъра Ван Пишън съобщи по време на конференция, че от 12 септември ще бъде позволено безвизово влизане за жители на Съединени американски щати, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Европейския съюз и 14-те публични дипломатически съдружници на Тайван.

Ван сподели, че този ход е подхванат, тъй като доста страни към този момент са отворили още веднъж границите си според наредбите преди пандемията, както и с цел да балансират потребностите от продължаващия надзор на пандемията с насърчаването на икономическия напредък, обществената интензивност и интернационалното взаимоотношение.

Той добави, че ограниченията по отношение на визите могат да се разширят според от напредъка на контрола на пандемията. Ван прикани пътуващите до Тайван прецизно да съблюдават условието за „ три дни карантина и четири дни самоуправление на здравето “ и други ограничения за предварителна защита на пандемията.

Централният команден център удостовери 34 358 нови случая в неделя, 232 са " импортирани " извън. С коронавирус са умряли 35 души. Според данни на Центъра Тайван е имал общо 10 094 смъртни случая на хора с коронавирус, от които 10 078 са на локална почва. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР