Тайван се опитва да удовлетвори нуждите на жителите си, които

...
Тайван се опитва да удовлетвори нуждите на жителите си, които
Коментари Харесай

Авиокомпания предлага полет заникъде

Тайван се пробва да удовлетвори потребностите на жителите си, които обичат да пътуват постоянно. Заради обстановката с COVID-19 обаче пътешествията сега са рискови и се осъществят мъчно, по тази причина тайванско летище предлага на пасажерите си полет заникъде. 

Летището " Тайюан " в столицата Тайпе дава опция на пасажери да създадат тричасов полет, като самолетът прелита над Тайван и прилежащите страни, а по-късно се връща на същото място. По време на полета пасажерите имат опцията да опитат петзвездни ястия от ресторант със звезда на " Мишлен ".

Офертата се радва на необятна известност – всички 188 места на StarLux Airline за първата обиколка са разграбени единствено за минути след стартирането им в продажба. Цената на билета в икономична класа е 4 688 нови тайвански $, което се равнява на към 264 лева, а билетите в бизнес класата върви с бонус – отмора в първокласния хотел Westin Tashee Resort. Този пакет коства 20 888 тайвански $ (1176 лева.) за двама.

Полет заникъде реализира и авикомпанията EVA Air. Полетът бе извършен на 8 август по случай Деня на бащата в Тайван и искащите да се включат в него бяха над 7000 души, само че късметлиите бяха 309.

Международният туризъм е стеснен в по-голямата част на света, тъй като доста страни към момента са затворили границите си, с цел да лимитират разпространяването на ковид. Тайван не е изключение – островът ограничи пътуванията през март.

 
Писнало ви е от 2020? Идете в Исландия!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР