Тайнствени дронове са били забелязани в небето над поне три

...
Тайнствени дронове са били забелязани в небето над поне три
Коментари Харесай

Три институции в САЩ разследват мистериозни полети на дронове

Тайнствени дронове са били видяни в небето над най-малко три американски щата, като към този момент няма пояснение кой ги употребява и с каква цел. Заради това, Федералното бюро за следствие (ФБР), Военновъздушните сили на Съединени американски щати и Федералното ръководство за гражданска авиация на Съединени американски щати, които не знаят какви са летящите машини, започнаха инспекция на случая.
Дроновете летели в групи, като очевидци на прелитанията споделят, че някои от машините били с обсег на крилата към 2 метра, написа БГНЕС. Забелязани са да летят през нощта, като поданици на Колорадо, Канзас и Небраска за подали сигнали за странните прелитания.
От средата на декември 2019 година до момента има най-малко 30 сигнала за видяни тайнствени дронове, максимален брой са в Небраска.
В понеделник имаше среща на повече от 10 чиновници на ФБР и военновъздушните сили, само че никой нямал пояснение за явлението. Армията споделя, че не организират никакви проби в района, а огромните елементи компании от трите щата отхвърлят да са свързани с прелитанията.
Най-големите групи дронове били от повече от 6 машини, само че от време на време имало и самотни дронове в небето. Автоматизираните летателни апарати премигвали, сходно на светлините на пътническите самолети.
Полицията прикани жителите на трите щата да се оглеждат за камион или огромна каравана с антени на покрива и да подават сигнали, в случай че виждат нещо извънредно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР