Тайнствената смърт на също толкова мистериозен турист …Обикновено туризмът не

...
Тайнствената смърт на също толкова мистериозен турист …Обикновено туризмът не
Коментари Харесай

Тайнствената смърт на също толкова мистериозен турист

Тайнствената гибел на също толкоз тайнствен екскурзиант …Обикновено туризмът не изисква особено съоръжение и подготовка, защото пешеходните направления са обособени по добре познати пътеки, където няма сложни трудности, и които минават наоколо до обитаеми места.Много запалянковци, в това число възрастни хора и хора с увреждания, вървят на туризъм в Съединени американски щати. Те вземат със себе си раница, малко ресурси от храна и вода, и палатка, в случай че възнамеряват да прекарат нощта измежду природата.През април 2017 година, един мъж напуща Ню Йорк и изминава 3 540 км по Апалачианската пътека, която е добре прочут туристически маршрут. След това извървя Флоридската пътека през Кий Уест. Това е дълго и мъчно пътешестване, само че той го прави.По пътя мъжът се натъква на доста хора, само че не споделя на никого името си. По-късно очевидци споделят, че изглеждал „ малко необичайно “. Туристите бързо му измислят прякорите Деним и Предимно безопасен, тъй като обичаната му книга е „ Пътеводител на галактическия стопаджия “.

 1 2 - Тайнствената гибел на също толкоз тайнствен екскурзиант
Всички, които го срещат по пътеките, го разказват като “приятелски надъхан, приветлив и радостен човек, който има усмихнато лице, само че в това време се пробва да стои надалеч от другите “. Често го канят да отиде при тях, с цел да се измие, да хапне или да изпере, само че той отхвърля тези оферти, предпочитайки да нощува в палатката си или в туристическите общежития.
Случилото се по-късно се трансформира в същинска детективска мистерия, която към момента никой не е разгадал.На 23 юли 2018 година, двама туристи – Николаус Хортън и Логан Бул, минават през регион, наименуван Камп Нобъл в Националния резерват Big Cypress, окръг Колиър, Флорида. Изведнъж, близо до пътеката, те виждат изоставена палатка с яркожълт цвят. Те се доближават, любопитни да схванат какво се е случило.Вътре в палатката намират нещо, което ги раздрусва … Откриват мъртво тяло на екскурзиант, което наподобява извънредно даже за мъртвец.

 2 2 - Тайнствената гибел на също толкоз тайнствен екскурзиант
Хортън споделя:„ Тялото му беше накриво, а очите му бяха необятно отворени и гледаха право към мен. “

 4 - Тайнствената гибел на също толкоз тайнствен екскурзиант
Мъртвият мъж е на възраст сред 30 и 50 години, с брада, доста слаб и отпаднал. Близо до палатката са ботушите му и туристическите щеки, а в палатката е раницата с движимости, портфейл с 3 640 $ в брой и две тетрадки, изписани с пътни упътвания и някакви компютърни кодове.

 3 1 - Тайнствената гибел на също толкоз тайнствен екскурзиант
Николаус и Логан се обаждат в полицията. На мястото идват следователи и стартират следствие за гибелта на незнайния странник. Тялото му тежи единствено 37 кг и наподобява като че ли е умрял от тежко безсилие. Това е доста необичайно, тъй като близо до мястото минава път, по който има заведения за хранене и кафета, а в мъртвият са открити задоволително пари.Разследването се сблъсква с проблем при идентифицирането на натрупа. Оказва се, че отпечатъците му не са в полицейската база данни, а тестът от неговата ДНК, изпратена за проучване в Университета на Северен Тексас, не демонстрира подобие с нито една от пробите от националните бази данни.Четете още: Мистериозната гибел на Тод ГейбДетективите преглеждат стотици случаи на изчезнали хора в Съединени американски щати, като се пробват да намерят фотография на сходно лице, само че това също не води до резултат. По-късно, когато портретът на умрелия стартира да се демонстрира на други туристи, един от тях го разпознава като индивида с прякора Предимно безопасен.Една от първите, които го разпознават, е Кели Феърбанкс, която споделя, че го е срещала по маршрутите и е разговаряла с него. Той й бил споделил, че е напуснал Ню Йорк и е вървял по пътеките до Кий Уест. Известно време двамата вървят дружно. Кели го разказва като „ доста благ човек с положителни очи “.Жената споделя: “Бях сюрпризирана, че той няма телефон. Странно е екскурзиант да не носи телефон. После си пожелахме прелестно пътешестване и се сбогувахме. Толкова скърбя за него, само че той умря, правейки това, което обичаше. “Открити са още доста хора, с които Предимно безопасен се е срещал по пътеките сред Ню Йорк и Кий Уест. Мнозина даже са го снимали за спомен, само че никой не знае името му, нито какво работи, дали има семейство или другари.

 5 - Тайнствената гибел на също толкоз тайнствен екскурзиант
Установено е, че един път се е записал в хостел под името Бен Билеми, само че това име не е посочено в никоя от американските бази данни, тъй че се допуска, че това е псевдоним.Туристите не могат да посочат нито една линия на Предимно безопасен, по която може да се разпознава самоличността му. Той нямал необикновен акцент, а кодовете в тетрадката му демонстрират, че може да е обвързван с компютърни науки. Един от туристите твърди, че Предимно безопасен един път му е споделил, че работи във високотехнологичната промишленост, само че това е единственото изказване от този жанр.Полицията е смаяна … Кой е този човек? Откъде идва и къде живее? Ако е работил в региона на компютърните технологии, тогава за какво никоя компания не го е идентифицирала, когато фотосите му са неведнъж показвани по малкия екран? Занимавал ли се е с някаква загадка активност, с която може да се свърже странната му гибел?Междувременно, медицинският обзор на натрупа разкрива нови загадки. Експертите в никакъв случай не съумяват да открият повода за гибелта му. Той не е боледувал от рискови и смъртоносни болести, бил е в чудесно здраве, макар забележимото извънредно безсилие.Това безсилие е доста извънредно, тъй като се оказва, че туристи са го срещнали малко преди да бъде открит мъртъв. Той изобщо не изглеждал отпаднал. Снимките на Предимно безопасен, направени за спомен от тези туристи, потвърждават достоверността на думите им.Всичко това прави случая още по-загадъчен. И даже дейното разпространяване на фотосите му в обществените мрежи не оказва помощ за неговото различаване.Той не е криел лицето си, имал е радостен и благ манталитет, наподобява, че не се страхувал от нищо и просто се е наслаждавал на природата. И ненадейно умира от извънредно безсилие в палатката си, близо до заведение за хранене, с доста пари в портфейла си …Какво се е случило с Предимно безвредния? Кой е той?Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР