Тайно пророчество на Ванга, дадено пред земляк, излезе тези дни

...
Тайно пророчество на Ванга, дадено пред земляк, излезе тези дни
Коментари Харесай

Ванга: Людмила Живкова е жива!

Тайно знамение на Ванга, обещано пред нашенец, излезе тези дни на бял свят. Родният бежанец Георги Костов показа пред „ Ретро “, че приживе феноменалната прорицателка му разкрила по какъв начин духът на Людмила Живкова още веднъж ще се прероди в България, с цел да довърши светлото си дело.

51-годишният Костов от години е бежанец в Съединени американски щати. Разказва, че му прави неприятно усещане, че през днешния ден малко на брой от известните у нас не си признават, че Ванга им е помогнала. „ Срамуват ли се, що ли, не мога да си обясня, само че аз зная за толкоз политици и шоузведи, които би трябвало да мият краката и да пият водата на вуйна Ванга, тъй като ги е избавила “, пали се Костов. Той самият не скри, че дължи раждането си на феноменалната жена. Тя помогнала на майка му да зачене с билкова рецепта и скришен обред. Така се случило, че след това ориста пратила Георги да служи като боец в Петрич. От тези години той си спомня една прелюбопитна история, която до през днешния ден не е разказвал на никое място, с изключение на пред свои родини.

„ През 1981 година един старшина ме тормозеше и бях решил да тичам от казармата. Бях много обезверен. По време на една отпуска през юли отидох пред портата на Ванга, само че нямах време да се нареждам на опашката. Тя като че ли усети, че съм на напън и съм извън и ме повика “, твърди благоевградчанинът. По думите му влезнал и си поговорили с пророчицата към пет минути, когато телефонът някъде издрънчал. „ Ванга се сепна, типът й се промени. Сякаш знаеше, както кой я търси, по този начин и какво ще й каже. Забрани на помощничките си да подвигат телефона “, споделя Костов.

Като всеки любопитен юноша той я запитал, за какво се крие, а тя му дала отговор по този начин: „ Ке ми кажат, че Людмила Живковата е умряла през вчерашния ден. А аз това го знам в мига, в който отлете. Но отново ке се върне, оти остави доста работа за дотъкмяване “, пророкувала Ванга. В оня парещ юлски ден редови войник Костов не обърнал огромно внимание на думите й, само че по-късно си дал сметка за тяхната значителност.

Доста години по-късно той още веднъж посетил пророчицата в Рупите поради жена си, с която тръгнали да се развеждат. Ванга прозряла, че имат магия, направена от злосторна комшийка. После споделила що да сторят, че да обезвреждат пагубното въздействие на ритуала върху фамилното гнездо. Тук благоевградчанинът още веднъж отворил тематиката за дъщерята на Тодор Живков.

„ Въпреки че към този момент бях инженер, около срещите ми с вуйна Ванга започнах да се интересувам от езотерика. Бях попрочел за опцията душата да се преражда, в което явно тя вярваше. Глождеше ме въпросът, какво тогава искаше да ми каже за Людмила “, връща лентата обратно машинният инженер. По думите му Ванга го усетила, че отново ще любознания и го подканила с думите – „ Айде, бре, шо още ке питаш, не се срамувай! “. След като чула въпроса, с ненаситност се разприказвала по какъв начин Людмила е върховен дух, който още веднъж ще се прероди в България като върховен общественик.

„ Жоркооо, това е кръговрат на душите. Я ке си заминам и она ке пристигна да си довърши светлото дело. Помни ми думата “, пояснила още Ванга пред слисания взор на Костов. По негови калкулации, в случай че това е действителност, то душата на прозорливата за времето си жена още веднъж се е родила през август 1996 година Именно тогава Ванга си отпътува от този свят. Костов пресмята, че към днешна дата преродената Людмила е 19-годишна млада жена.

Приживе петричката пророчица неведнъж декларира, че тялото гние, само че част от него остава да се развива. Ванга признавала, че не знае тъкмо по какъв начин да го изясни. Веднъж тя го илюстрирала с думите: „ Примерно става ето по този начин: умираш елементарен, след това умираш възпитаник, след това висшист, след това ставаш академик или заемаш огромен пост и т. н. Ето по този начин е висшето. Това е душата. ”

Друг път незрящата жена коментирала, че „ единствено на неприятните хора духовете не ги прибират горе. И те не се прераждат. “

„ Прераждане има, само че това не визира всички души. На Земята се връщат още веднъж единствено най-хубавите и най-смелите души “, уверена била надарената с духовно зрение жена. Една от тях несъмнено е била душата на Людмила Живкова.

Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР