Тайните архиви на Ватикана, или както са познати Archivum Secretum

...
Тайните архиви на Ватикана, или както са познати Archivum Secretum
Коментари Харесай

Тайните архиви на Ватикана предсказват края на света

Тайните архиви на Ватикана, или както са познати Archivum Secretum Apostolicum Vaticanum, са предмет на голям брой догадки, откакто никой не знае какво в действителност съдържат. С сходно име кой не би спекулирал с това какво се крие зад дебелите стени на архива?Доколкото е известно на необятната общност, архивите съдържат исторически документи, обхващащи минимум 12 века, в това число истински писма, написани от Микеланджело, документи, свързани с разноски, преписка и даже такава, водена напълно на брезова кора с канадското племе на Одживей през 1887 г.Малко са тези, които знаят, че зад стените се намират хиляди вълшебен текстове, отнасящи се до съществуването на магия и несъмнено – демони.Естествено, доста хора настояват, че няма по какъв начин измежду 50-те километра от лавици в архивите на Ватикана да няма секретни документи. Разбира се, никой простосмъртен не може да ги прегледа – те въпреки всичко са наречени “тайни ” заради някаква причина.За да видите съответен текст, ви би трябвало особено позволение. Само на определени учени, учени и публицисти е разрешено да влизат в архивите, предписание, което е доста малко евентуално да се промени скоро.В края на краищата, кой знае какво ще стане, в случай че някой инцидентно се натъкне на Черните архиви? А какво ли съдържат те?Според някои, в дебрите на Ватиканските секрети се крие знамение, което загатва за края на света. Това не е единствено доктрина, то в действителност съществува и даже се наложи църквата да приказва за него. Но никой не е сигурен, че обяснението й беше съответно.Става дума за “Трите секрети на Фатима ”. През 1917 година три португалски деца получили злокобни и загадъчни пророчества и голям брой видения на Дева Мария, едно от които става пред очите на хиляди хора.Скриването на последната,Третата загадка, от Ватикана подхранва размирни спекулации за наличието й, вариращи от отстъпничеството на папството, през нуклеарния холокост, до естествените бедствия, за които вещае Апокалипсисът.
Според изказването на Ватикана, третото дете е видяло напълно опустошен град и голям брой трупове по улиците му, а папата, качил се на най-високия рид в покрайнината, се молел преди да бъде погубен.Предполагаемото “освобождаване ” от тази загадка през 2000 година явно не съумя да потуши терзанията на света, тъй като всички продължиха да настояват, че това не е цялата истина и децата в действителност са видели идването на Антихриста.Шарл Бодлер един път споделя, че “най-големият трик, който дяволът в миналото е сътворил, е това да убеди света, че не съществува. ” Друга ужасяваща загадка, която крият архивите на Ватикана, е, че Сатаната в действителност е жив и здрав и се намира тук, на земята. И още повече – разхожда се из коридорите на самият Ватикан.Покойният папа Йоан Павел II персонално е направил три екзорсизма по време на ръководството си, а папа Бенедикт XVI уголемява редиците на екстремистите, спонсорирани от католиците по целия свят. Всъщност отец Габриеле Аморт, основният екзорсист на църквата, твърди, че изгонва повече от 300 демони на година от рамките на своя офис във Ватикана и има единствено 350 екзорсисти, които работят от името на католическата черква единствено в Италия.Аморт също учи епископите по какъв начин да вършат разлика сред сатанинското обладаване и психиатричното заболяване, като отбелязва, че тези, които са имали нещастието да бъдат нападнати от дявол, имат голяма злост към свещените атрибути. Също като по филмите.Архивите крият секрети и за положителната страна на религията – Исус. Според разнообразни теории, из 50-те километра документи се съхраняват разкази на хора, които са се докоснали до Божия Син, негови портрети и доказателства за това, че се е оженил за Мария Магдалена и е имал дете.Църквата крие това, с цел да пропагандира бялото лице на Христос, както и да защищити неговото родословие, защото за Светия граал се счита точно кръвната линия на светеца. Интересно е и изказванието, че Ватиканът е добре осведомен със съществуването на извънземни, а връзката му с тях се крие в архивите. Заедно с това – черепи и елементи от галактически кораби.Когато първите отвличания от НЛО-та почнали да се случват, църквата нямала за цел това да бъде разкрито на необятната аудитория. Тъкмо в противен случай, скрили го надълбоко в коридорите на архива.

 Image 6513464 305 0 - Тайните архиви на Ватикана предсказват края на света
Когато папа Бенедикт XVI пристигнал на власт, той бил притиснат да признае, че католиците знаят за съществуването на извънземен живот. Но той отказал и по тази причина бил заставен да абдикира. На негово място се качва папа Франциск, който е отворен към света и свободно декларира, че Големият гърмеж се е случил, а и няма по какъв начин да сме сами във Вселената.Според теориите на конспирацията, той има за цел да разкрие познанството на Ватикана с извънземните и даже да сдобри света с тях след слизането им на Земята. Други теории са също толкоз мрачни, колкото и тези за Апокалипсиса.Според тях не става дума за извънземни, а за демони, които имат за цел да поробят човечеството и да стартират война сред него и “извънземните ”. А дружно с това папа Франциск приготвя и слагането на чипове в главите на хората, посредством които да ни управлява.Сред тайните предмети, които се обитават в архива, е и откритие, наречено. То разрешава на този, който го употребява, да пътува напред и обратно във времето.

 Снимка на Исус,която се твърди,че е направена посредством Хроновайзер
Снимка на Исус,която се твърди,че е направена посредством Хроновайзер
Устройството е издигнато от италианския занаятчия, академик и духовник отец и е имало за цел да достави църквата с доказателства за разпъването на Христос. Естествено, разказите за сходна машина са малко, но то няма къде другаде да е прикрито, с изключение на в тайните архиви.Не толкоз занимателно и тъмно е изказванието, че Ватиканът има най-голямата сбирка с порнографско наличие в рамките на своя списък. И това е истина –

 Image 6513463 305 0 - Тайните архиви на Ватикана предсказват края на света
Римокатолическата черква е съхранила голям брой антична еротична литература от Римската империя, както и нецензурен художествени комисии от ренесансовия художник Микеланджело. Теорията е доказана и от Музея на еротиката в Копенхаген, който постоянно загатва на посетителите си, че най-голямата порно сбирка се намира точно в стаите зад “Св. Петър ”.Конспирация или по-скоро легенда е, че архивът на Ватикана пази и документите за съществуването на папа от женски пол. Според изказванията, още през първи век имало дама с британско родословие, която преследвала неуморно своите научни ползи.Започвайки от Атина, тя бързо придобила популярност със своите познания за науката, което било много рядко срещано при дамите по това време. След като привлякла интерес, тя почнала да държи лекции в Рим, а по-късно станала кардинал.Когато папа Лъв IV починал, дамата била определена да заеме поста му, само че при едно изискване – да се облича като мъж и да носи името Йоан Англикус. Управлявала близо две години, само че била хваната от своите подчинени, до момента в който ражда, и те бързо поставили завършек на кариерата й.Няколко картини към олтара в “Св. Петър ” демонстрират точно жена с папска корона, а Джан Лоренцо Бернини сътворява даже статуя с женско лице в облеклата на върховен свещеник – задоволителни доказателства, с цел да се трансформира легендата в интрига, а тя – в истина. Още повече – една от дребните улици на Ватикана носи името Vicus Papissa.А когато една интрига срещне друга, историята в действителност става забавна. Според най-големите последователи на мистичните теории не какъв да е, а илюминатите управляват архивите на Ватикана. В редиците си те са присъединили някои от кардиналите в църквата и постоянно повлияват на избора на нов папа. Техните почитатели в Римокатолическата черква освен имат повече мощ спрямо другите, само че имат и надзор над архива.Ако той в действителност съдържа доказателства за извънземни, НЛО, същинското име на Бог и даже предсказания за събития, които ще се случат в бъдещето, то илюминатите, притежавайки архива, имат голяма власт над света. Най-малкото, те знаят какво ще се случи и ще употребяват това познание в своя изгода.Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР