Тайни клиенти провериха качеството на обслужването в общинските администрации след

...
Тайни клиенти провериха качеството на обслужването в общинските администрации след
Коментари Харесай

Нарушения в администрацията: Тайни клиенти провериха качеството на обслужването

Тайни клиенти ревизираха качеството на обслужването в общинските администрации след признатите законови промени, целящи да облекчат жителите и бизнеса.

Това се случва след постъпили сигнали за проблеми в активността им, оповестяват от Министерски съвет.
Изготвен е проект за редуциране на държавната администрация Премиерът Бойко Борисов разгласи, че през 2018 година са регистрирани рекордно високи доходи
Резултатът от инспекцията демонстрира, че на доста места към момента не са изпълнени законови отговорности на администрацията, не са изменени процедурите и образците на документите и не са приложени признатите облекчения.

“Вчера изпратих писма до тестваните администрации, в които им давам период до един месец с цел да отстранят всички установени проблеми и да ми рапортуват какво е свършено. Предстоят нови инспекции “, съобщи заместител министър- ръководителят Томислав Дончев.
Томислав Дончев: Ще има съкращения в администрацията, към този момент има оферти 1600 щатни бройки ще бъдат съкратени, цифрата ще се трансформира, сподели вицепремиерът
Одитирани са общо 13 централни и локални администрации и 15 съответни услуги, по които са планувани ограничения за понижаване на регулаторната тежест.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР