Тайната покрай шоуто постепенно започва да се вдига Наближава втори сезон

...
Тайната покрай шоуто постепенно започва да се вдига
Наближава втори сезон
Коментари Харесай

Гръм в bTV! Крисия влиза в Ергенът заради Евгени

Тайната около шоуто последователно стартира да се подвига

Наближава втори сезон на риалити формата " Ергенът ", предавано в ефира на bTV, а имената на 25-те дами, които ще се борят за вниманието и сърцето на Евгени Генчев, към момента се пазят в цялостна загадка.

 Или не чак толкоз цялостна. Дискусиите за новите претендентките се вихри с цялостна мощ в обществените мрежи, откъдето става ясна и първата хубавица.

Това е поп фолк певицата Крисия, която дава обещание доста изненади още занапред. Младата изпълнителка стартира да работи и да пее по заведенията, когато е едвам на 16, а сътрудниците й са с най-малко 10 години от горната страна. Какво ще покаже в " Ергенът " и с каква тактичност счита да завоюва сърцето на най-желания тв ерген у нас, занапред ще излиза наяве.



Вторият сезон на сантименталното премеждие ще води дамите, които копнеят да се срещнат и опознаят Евгени Генчев, на необикновено пътешестване, задачата на което е една – да открият любовта. Виртуозът, покорил международните подиуми на няколко континента, е подготвен да отвори душата си освен за музиката, само че и за дамата, която със своите качества ще успее да развълнува сърцето му, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР