Тайгър Уудс заяви, че е изписан от болницата и се

...
Тайгър Уудс заяви, че е изписан от болницата и се
Коментари Харесай

Тайгър Уудс е изписан от болницата

Тайгър Уудс съобщи, че е изписан от болничното заведение и се възвръща вкъщи, откакто беше съществено ранен в автомобилна злополука в Лос Анджелис на 23 февруари, заяви Би Би Си.

В изказване, оповестено в обществените медии, голф звездата благодари на болничния личен състав, който се е грижил за него след злополуката, която претърпя на 23 февруари. „ Щастлив да оповестя, че се завърнах вкъщи и не преставам възобновяване си, -написа Уудс. - Толкова съм признателен за проявените грижа и поддръжка, както и за вдъхнатия кураж, които получих през последните няколко седмици. Благодаря на невероятните хирурзи, лекари, медицински сестри и личен състав в медицинските центрове Harbor-UCLA и Cedars-Sinai. Всички вие положихте страхотни грижи за мен и не мога да ви благодаря задоволително. Ще се възвръщам в дома си и ще работя, с цел да ставам по-силен с всеки минал ден “.

Легендата на голфа получи съществени контузии, когато колата му излетя отвън пътя и се обърна няколко пъти по време на случая предишния месец. 45-годишният 15-кратен първенец в Мейджърите по-късно се подложи на интервенция, траяла няколко часа, поради фрактурите на двата крайници и глезена си.

Уудс е изправен пред дълго възобновяване от травмите си, което слага под въпрос бъдещето му в голфа, където той има 82 трофеи в професионалната си кариера. 

 Тайгър Уудс го чака дълго възобновяване.

Разследващите в Лос Анджелис разкриха, че против Уудс няма да издигнат обвинявания в по неволя шофиране поради случилото се, определяйки го като „ чист случай “ и добавяйки, че няма доказателства за нередовност.

Инцидентът предишния месец бе последната трагична глава в кариерата на Уудс, която бе изпъстрена с доминация в продължение на десетилетие, преди секс скандал през 2009 да докара до спад във формата. По-късно той се разведе със брачната половинка си от Швеция Елин Нордегрен, откакто поредност от дами обявиха, че са имали афери с американския голфър. 

През май 2017 той бе задържан покрай дома си във Флорида поради това, че беше задремал зад кормилото на автомобила си по време на запушване. Уудс разкри тогава, че е взел предписани медикаменти и се призна за отговорен в по неволя шофиране.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР