Тъй като Великден наближава бързо, McDonalds вдигна настроението на любителите

...
Тъй като Великден наближава бързо, McDonalds вдигна настроението на любителите
Коментари Харесай

McDonald`s разкрива „най-сладкото“ McFlurry досега, докато феновете полудяват от менюто за Великден

Тъй като Великден наближава бързо, McDonalds подвигна настроението на феновете на храната с техния „ най-сладък “ McFlurry.

Докато вършим път за Великденския заек, McDonald's ни почерпи с чисто нов McFlurry, с цел да ни зареди с въодушевление, само че както всички знаем, McDonald's трансформира менюто на всеки няколко месеца и продуктите нормално са лимитирано издание, тъй че ще ви би трябвало да бъде бърз.

Има един продукт по-специално, който хвърли в благоговение почитателите на Maccies - и това е тяхното „ най-сладко “ ново допълнение към менюто. Перфектен за облекчаване на желанието за шоколад, както и за извънредно апетитен външен тип, чисто новият Galaxy Truffle Bunny McFlurry прави дебют. Това е класическият мек млечен сладолед, поднесен с късчета заешки ушички Galaxy Truffle, дропове от бял и черен шоколад и шоколадов сос Galaxy.

Ако това не е задоволително, има завръщане на доста обичания " eggcellent " McFlurry, който нацията е пропуснал - Cadbury Creme Egg McFlurry (£2,19) и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР