Тъй като на все повече хора по света се налага

...
Тъй като на все повече хора по света се налага
Коментари Харесай

Фотограф снима послания през прозорците на хора в изолация заради коронавируса

Тъй като на от ден на ден хора по света се постанова да си останат у дома, с цел да забавят разпространяването на новия ковид, фотографът Стивън Лавкин стартира да снима разнообразни фамилии, които са се изолирали в домовете си в Бруклин, Ню Йорк.

Първоначално Лавкин снима фамилиите на верандите им, само че скоро стартира да ги снима зад прозорците на техните къщи, написа Би Би Си.

" Когато планът стартира да еволюира, концепцията за прозореца стартира да придобива от ден на ден смисъл ", споделя Лавкин. Прозорецът е нещо, от което гледаме към света. Нещо, което безусловно рамкира по какъв начин хората могат да гледат на нас и по какъв начин ние гледаме към света; нещо, от което нормално не влизаме или излизаме. "



Лавкин моли всяко от фамилиите да показа своето известие със света. Проектът продължава единствено към една седмица, само че съумява да събере доста позитивни реакции в обществените мрежи.

Лавкин има намерение да продължи с плана " Words At The Window ", стига това да е безвредно.

" Надявам се, че в същото време на безпорядък и неустановеност, този план ще помогне на хората да се усещат по-свързани с външния свят, макар че всички безусловно сме разграничени едни от други за неопределен срок ", споделя фотографът.



" Ако продължим да поддържаме връзка и да се свързваме с тези към нас по директен, прям и положителен метод, можем да преодолеем това дружно. Няма да е елементарно, само че в реалност не коства нищо. Пазете се в сигурност и останете у дома. И както гласеше посланието на моите лични деца: " Скоро ще бъдем дружно ", добавя Лавкин.

Вижте още фотоси от плана на Стивън Лавкин в Ladyzone.bg.
Послания през прозореца от хора, които са в изолираност поради ковид (СНИМКИ) Американският фотограф Стивън Лавкин прави трагични черно-бели фотоси по време на пандемията от COVID-19 Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 276 12 3 8 Света 548806 16996 24862 128599 Заразени* Нови Починали България 276 12 3 Света 548806 16996 24862
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР