Лятото е на прага и много хора искат да влязат

...
Лятото е на прага и много хора искат да влязат
Коментари Харесай

Каква е вълшебната формула на отслабването?

Лятото е на прага и доста хора желаят да влязат във форма. Според специалистите вълшебната формула на отслабването не се крие в изтощителните диети, а в умерения спорт , комбиниран с уравновесено хранене и пиянство на вода .

От „ Софийска вода “ разкриват няколко изгоди от водат а, която, дружно с положителните физически извършения, може да ни помогне да подобрим визията си.

  1. Водата оказва помощ за тренировките . Пиенето на вода преди, по време и след подготовка е значимо, с цел да се избегне дехидратация и да може мускулите и органите да работят дейно.
  2. Водата оказва помощ за изгаряне на калории . Пиенето й е значимо за метаболизма, води до загуба на мазнини и усилва изгарянето на калории.
  3. Водата оказва помощ за понижаване на апетита . Понякога просто сме жадни, а не гладни. Водата способства за чувството за задоволеност, понижава апетита и дава възприятие за прохлада.
  4. Водата оказва помощ за детоксикация . С нея тялото се пречиства от насъбрани отрови и усилва тонуса.

Важен миг за развиването на нуклеарната ни енергетика: В АЕЦ „ Козлодуй “ са заредени първите 43 касети с различен вид гориво

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР