Татяна позира в супер изрязан бански костюм , а женските

...
Татяна позира в супер изрязан бански костюм , а женските
Коментари Харесай

Тя беше перачка на гащите на Благо, а днес е...

Татяна театралничи в супер изрязан бански костюм, а женските й прелести напират да изскочат на открито

Бившата участника в „ Сървайвър ” Татяна има с какво да се похвали. Оказа се, че Татяна е притежателка на внушителни силиконови гърди. Видимо с поналяла се визия след гладуването в джунглата в риалити формата сървайвърката се пусна по бомби от вкъщи си. Загладила косъма след приключението тя събра мъжките погледи и им предложи спираща дъха панорама.

Татяна театралничи в супер изрязан бански костюм, а женските й прелести напират да изскочат на открито. А почитателите й разясняват обилната й гръд и споделят, че постоянно е била с едни гърди пред другите.Няма и помен от оная нарочена за перачка на гащите на Джизъса и другите мъже към него и готвачката, която оцеля на косъм в риалитито.

Танчето се е сдобила с прекрасен тен по идеалното си тяло и напряко обра точките с манекенски ограничения. Нищо, че  преди отнесе доста рецензия и не инцидентно я нарекоха най-слабата жена в „ Сървйвър ”.

За никой не е загадка, че преди години Таатяна си постави 375 кубика силикон във всяка една гърда. А след това усили дозата силикон на 525. Така, че надали има поп фолк певачка, която да й оспори първото място по големи бомби.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР