Татяна Патиц, един от най-известните световни супермодели, е починала. Тя

...
Татяна Патиц, един от най-известните световни супермодели, е починала. Тя
Коментари Харесай

Скръбна вест: Почина най-загадъчният супермодел в света

Татяна Патиц, един от най-известните международни супермодели, е умряла. Тя бе едвам на 56-годишна възраст, осведоми Vogue.

Тъжната вест става ясна и от профила на хубавицата в обществената платформа „ Инстаграм “.

„ Никога не съм продавала душата си “. Това бе декларирала в изявление през 2020 година моделката.



Някога немската хубавица Татяна Патиц красеше кориците на списания като Vogue, само че това беше през 90те години на предишния век. Днес към този момент я назовават „ най-загадъчният супермодел “.

Мистериозното ѝ название се изяснява с това, че освен се е пенсионира, само че и загърби бизнеса със суетата, с цел да се посвети на спокоен фамилен живот във плантация.

Тя толкоз се откъсна от остарелия си живот, че даже отхвърли да се появи в документалния филм, който се снима за тогавашните супермодели.



 

Татяна Патиц е родена в Германия, само че е израснала в Швеция. Става модел едвам на 17-годишна възраст, когато се реалокира в Ню Йорк. Нейната стройна, висока фигура и красиво лице удиви стилния свят и тъкмо като Линда Евангелиста, се прочу с гения да наподобява друго „ под всякаква светлина “ и на всяка фотография.

През 90-те години е такава сензация, че театралничи на над 200 корици на разнообразни влиятелни списания и цели 30 години не стопира да работи с Пиер Линдберг!

На нея са разчитали фешън мастодонти като Версаче, Щанел, Валентино, Карл Лагерфелд, Дона Каран, Хелмут Ланго. Джил Сандър я уточни за лице на марката дълги години, написа " Точка ".



Вечност в бизнеса ѝ обезпечи фактът, че е една от „ Голямата петорка “ в паметния клип „ Свобода “ от Джордж Майкъл, дружно с още четири топмодела. След това Татяна Патиц насочи вниманието си към актьорско майсторство, само че това не продължи дълго. След това се отдаде буйно и съществено на активността си като публичен деятел.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР