Татяна Иванова е новият член на Управителния съвет на Обединена

...
Татяна Иванова е новият член на Управителния съвет на Обединена
Коментари Харесай

Татяна Иванова влиза в Управителния съвет на ОББ и кънтри мениджмънт борда на КВС Груп в България

Татяна Иванова е новият член на Управителния съвет на Обединена българска банка (ОББ) и кънтри мениджмънт борда на КВС Груп в България, считано от 01.04.2020 година Тя поема новото професионално предизвикателство като изпълнителен шеф с сектор „ Маркетинг и дистрибуция – банкиране на дребно “ от Ян Суинен, който ще заеме позицията Мениджър на KBC Shared Service Center в Бърно, Чехия.

Татяна Иванова се причислява към ОББ през ноември 2018 година като шеф на дирекция „ Банкиране на дребно и цифрови продажби “ след 18 години работа в Societe Generale в разнообразни стратегически и интернационалните функции. С над 20 години професионален стаж, част от които с интернационална кариера във Франция, Северна Македония и Русия, тя има забележителен опит в региона на дистрибуцията, маркетинга и цифровите продажби.

От своето присъединение към екипа на ОББ Иванова показва чудесно показване в работата си и съумява да способства за положителните резултати в дирекция „ Банкиране на дребно и цифрови продажби “, както и да построи постоянен екип и контакти в цялата организация.

Ян Суинен става част от екипа на KBC Груп в България през август 2012 година и от този момент е фокусиран върху дейностите свързани с банкиране на дребно и цифрови продажби. След придобиването на ОББ от КВС Груп той е назначен като член на Управителния съвет. Суинен изиграва основна роля в сполучливия интеграционен развой и способства значително за триумфа на ОББ в банкирането на дребно.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР