Таткото на Кирил обикаля всички знакови забележителности на северната ни

...
Таткото на Кирил обикаля всички знакови забележителности на северната ни
Коментари Харесай

Бащата на Кирил Петков напусна страната

Таткото на Кирил обикаля всички знакови забележителности на северната ни съседка

Бащата на някогашния министър председател Кирил Петков – Петко, е напуснал рамките на България малко откакто синът му сдаде властта дефинитивно. Екологът самичък се похвали, че е отпътувал за прилежаща Румъния, само че не с работна цел, а за забавление, написа вестник Ретро.

Таткото на Кирил обикаля всички знакови забележителности на северната ни съседка – крепости, музеи и замъци, като не издава в чия компания е по време на ваканцията си. От началото на лятото до преди да забегне в чужбина, Петко дежуреше в морския парцел на семейството, който се намира на първа линия наоколо до плажа Корал край Лозенец. Там той посрещаше всеки уикенд сина си, снахата и внуците. „

Всъщност фамилният статут на Петко Петков е неразбираем от години. С жена му Венета, майката на някогашния министър председател, от дълго време живеят разграничени. След прибирането на татко и наследник Петкови преди десетина години от Канада у нас, тя решила да не ги последва. В началото на 2022 година Венета се пенсионира, само че даже това не се оказа задоволителна причина, с цел да я върне в родината и до ден сегашен тя продължава да обитава в Канада. Двамата с мъжа й от доста време насам не споделят един покрив, даже когато майката на Кирил си идва за малко у нас, само че не престават да се водят женени, най-малко по документи. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР