Татко - колко любов и топлина има в тази дума.

...
Татко - колко любов и топлина има в тази дума.
Коментари Харесай

Това са най-добрите бащи в зодиака

Татко - какъв брой обич и топлота има в тази дума. Разбира се, всички татковци, са разнообразни, само че астролозите споделят, че и тук се вижда „ белегът “ на зодиакалния знак. Те даже приказват за това кои мъже от зодиакалните знаци могат да се нарекат най-хубавите бащи на света.
Рак
Всички мъже от това зодиакално семейство ценят доста фамилните полезности. Тези татковци са грижовни и деликатни. Те ще къпят, носят, хранят бебето и ще се любуват на всяка минута от това развлечение. Бащите Раци елементарно откриват мощна връзка с бебето си и с годините тя единствено се ускорява. Всички бащи от този знак се интересуват какво се случва с детето в детската градина, учебното заведение, университета и се тормозят за него, без значение на какъв брой години е то.
Козирог
Бащите от този знак са доста взискателни и строги, а също така са доста деликатни и грижовни. Козирогът постоянно се стреми да възпитава заслужен, целеустремен, самодостатъчен човек. Такива татковци са доста практични, учат по какъв начин вярно да ръководи парите, търсят обещаваща работа. Разбира се, грижовният баща ще поглези детето, само че всичко ще бъде умерено, не повече.
Дева
Бащите Деви са външно доста сдържани и от време на време наподобяват безчувствени, само че всичко е напълно друго. Докато чака бебето, бъдещият родител деликатно учи книги за грижата за бебетата, чете за тънкостите на тяхното образование. Мъжете от този знак споделят със брачната половинка си всички отговорности за грижата за детето, те обичат да прекарват време с обичаното си бебе.
Риби
Мъжете от този знак постоянно поддържат детето във всевъзможни инициативи и са наоколо. Децата считат подобен татко за най-хубавия си другар, асистент и ментор. Бащата постоянно ще слуша детето, ще дава препоръки и няма да съди. Също по този начин си коства да си напомним, че Рибите са доста изобретателни хора, затова от детството на детето ще се внуши обич към изкуството, музиката, рисуването.
 Грижовен и гальовен – ето, от коя зодия е подобен Татко Грижовен и гальовен – ето, от коя зодия е подобен Татко
Според астролозите тези мъже обожават децата и в никакъв случай няма да оставят дамата в позиция сама да се грижи за дребните. При избора на парт...
Водолей
Може би Водолеите не могат непрекъснато да показват страстите си доста живо, само че с дейностите си всякога показват безусловната си обич към децата. Водолеят не постанова мнението си на детето, той се съветва с него, не подлага на критика. Ако е належащо, той може единствено деликатно да насочва бебето, само че няма да натиска. Водолеите твърдо имат вяра, че личността на човек се демонстрира от детството и това би трябвало да се почита.
Телец
Телецът постоянно ще си слага за цел децата му да са добре. Представителите на този знак са търпеливи, деликатни и в това време доста грижовни. Телецът постоянно ще помогне на малчугана да се занимава със поминък в детската градина, да научи стих, да реши проблем. Той ще бъде другар, който поддържа, схваща и не подлага на критика.
Разбира се, всеки родител се пробва да даде на детето си най-хубавото, само че звездите споделят, че тези мъже ще бъдат просто съвършените татковци.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР