ТАСС: НЛО във Воронеж – Извънземни кацнаха в Съветския съюзПрез

...
ТАСС: НЛО във Воронеж – Извънземни кацнаха в Съветския съюзПрез
Коментари Харесай

ТАСС: НЛО във Воронеж – Извънземни кацнаха в Съветския съюз

ТАСС: НЛО във Воронеж – Извънземни кацнаха в Съветския съюзПрез 1989 година няколко града в Русия претърпяват вълна от наблюдения, включващи доста НЛО с разнообразни форми и размери. Започвайки на 24 април 1989 година в Череповец, човек на име Иван Весалов оповестява за летящ уред с големи размери, по-голям от всеки аероплан, на към 300 метра над земята.На 6 юни в Концево няколко деца забелязали светеща сфера на поляна и хуманоид до нея. На 11 юни жена във град Вологда оповестява за огнена сфера, пресичаща небето, забележима повече от 17 минути.При едно наблюдаване към 500 души следили неидентифициран летящ обект, щръкнал над квартала им. Друго НЛО прелетяло над атомната електроцентрала и пуснало някакъв лъч, който оставил диря от изгаряне в земята.Всичко това обаче било увод към огромния „ десанта “ на град Воронеж. През септември същата година стотици жители във Воронеж следили галактически транспортен съд кацнал в парка на града. Свидетелите настояват, че към НЛО-то стояли гигантските извънземни с три очи облечени със странни униформи маркирани със признака X.
Следобед на 27 септември 1989 година няколко деца във Воронеж, промишлен център с към милион население, играят футбол в локален парк, когато гигантска алена сфера с диаметър 100 метра кацнала тъкмо до тях.

 Някой от децата свидетели/ фотография ТАСС
Някой от децата свидетели/ фотография ТАССБързо се събрала голяма навалица.Някой коментирали,че се снима филм,други се разбягали с крясъци. Изведнъж в сферата се отворил люк и две същества излезли на открито. Единият бил ниска роботизирана фигура, а другият великански хуманоиди (висок 6-7 метра). Извънземното като че ли било с „ три очи “, носело сребърен гащеризон, бронзови ботуши и кръговиден диск на гърдите си.Тъй като имало толкоз доста очевидци, събитието провокира голяма сензация. Информационната организация ТАСС схванала за историята и скоро по-късно станала вест на първа страница по целия свят.Според ТАСС и репортаж във вестник “Советская просвета ”,двата хуманоида внезапно изчезнали все едно се телепортирали.Две момчета и момиче от локално учебно заведение – Вася Сурин, Женя Блинов и Юлия Шолохова – играли в двора на учебното заведение през същата вечер на 27 септември, когато внезапно, в 18.30 видели
появяването на двата хуманоида които просто вървели по улицата към оградата на учебното заведение.

 tumblr pjzwi6EwAS1ueapts 1280 600x448 - ТАСС: НЛО във Воронеж - Извънземни кацнаха в Съветския съюз
Извънземните като че ли общували между тях.Ужасено, момче почнало да крещи, само че високият хуманоид,го пронизал с лъч,който просто го парализирал,пише още ТАСС. След няколко минути извънземните изчезват от улицата по същият метод като изчезват от парка.В това време към чинията в парка настъпил същински безпорядък.Милицията,която пристигнала на място се мъчила да отдели региона само че самите те били неориентирани от протичащото се.Лейтенант Сергей А. Матвеев споделя пред публицист: “Беше минал близо час от нашето идване на мястото,когато забелязах първите две черни Волги (в следствие пристигна още една),да паркират наоколо до нас.Никой не излезе от тях,бяха с тъмни стъкла.Просто си седяха,най-вероятно някой от вътре наблюдаваше. ” “Признавам, че в действителност не видях извънземните, само че видях галактическия транспортен съд,той беше тъкмо там ”-споделя Матвеев „ когато излетя ушите ми изпукаха и почувствах болежка в главата.Беше изцяло беззвучен и се издигна с висока скорост,преди да изчезне в облаците.Налягането което сътвори остави околните дървета без клони.Всичко беше в прахуляк и клони ”-споделя лейтенанта.Владимир А. Моисеев, шеф на районния здравен отдел, декларира в телефонно изявление, че макар известията за необятно публикуван боязън в града, никой от очевидците не е потърсил здравна помощ. “Все отново планираме да прегледаме децата само че нямаме пояснение за какво управляващите към момента не ни позволяват сходен обзор да бъде извършен ”В телефонно изявление с публицист с фамилия Лебедев разказва диалози с десетки очевидци и специалисти, които са изследвали доказателствата,както са били позволени да приказват с децата,които по това време са играли в двора на учебното заведение. Той споделя, че е имало три регистрирани наблюдения НЛО сред 23 и 29 в града.В последната разработка, която към момента не е обявена публично от ТАСС, господин Лебедев сподели, че Хенрих М. Силанов, началник на Воронежката геофизична лаборатория, е помолил децата да нарисуват това, което са видели. Макар да са изолирани едно от друго,всички деца като се изключи едно,което не си спомня нищо,рисуват едни и същи хуманоиди.

 2015 06 09 15 02 37 768x448 1 600x350 - ТАСС: НЛО във Воронеж - Извънземни кацнаха в Съветския съюз
Кацането било разследвано от многообразие от учени, в това число медицински откриватели, психолози, криминолози и други Установено е, че доста хора в региона са виждали и даже са снимали НЛО. Някои от очевидците са страдали от странни странични резултати като бодърствуване. Други оповестяват за електромагнитни резултати върху техните тв приемници и уреди.Най-вълнуващ обаче бил анализът на мястото за кацане. Вдлъбнатините в земята посочили, че обектът тежи няколко тона. В почвата е открита радиация, както и извънредно високи равнища на някои детайли – по-специално фосфор.Въпреки,че огромна част от случая е засекретен от Комитет за Държавна сигурност (на СССР),приземяването във Воронеж остава едно от най-известните кацания на НЛО в съветската история и все още към момента не е обяснено.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР