Тарту, Бад Ишъл и Будьо - трите европейски града, които

...
Тарту, Бад Ишъл и Будьо - трите европейски града, които
Коментари Харесай

Трите европейски града, които си заслужава да посетим тази година

Тарту, Бад Ишъл и Будьо - трите европейски града, които си заслужава да посетим тази година и освен тъй като са оповестени за Европейска столица на културата през 2024.

Те имат какво да предложат на пътешествениците, тъй че - започвайте да планирате още занапред.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Lonely Planet Italia (@lonelyplanet_it)

 

Бад Ишъл, Австрия

Над 20 общини са домакини на към 190 плана в района Залцкамергут, в който се намира Бад Ишъл. Програмата е отдадена и на актуалната просвета, историята и бъдещето на туризма, както и на живота в селските региони. Австрийският район ще се концентрира върху кражбите на творби на изкуството по време на нацисткия режим с изложения Експозиция в алпийския град Бад Аузее ще хвърли светлина върху живота на Волфганг Гурлит - търговец на изкуство, няколко  изложби ще бъдат открити и в град Линц. 

А курортният Бад Ишъл експозиция ще напомни, че по време на Втората международна война в планински тунел там са били укрити съкровища на изкуството.

Бад Ишъл е и мястото, където се срещат Франц Йосиф и Сиси. Там можете да разгледате Кайзервилата, където Франц Йосиф и Сиси са прекарвали част от времето си. Тук австрийският император подписва някои исторически документи, в това число и за началото на войната против Сърбия през 1914 година, когато стартира Първата международна война. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Tourismusverband Bad Ischl (@badischl.at)

И още на север...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР