Тарторът на агитката на ЦСКА Росен Петров, известен като Животното,

...
Тарторът на агитката на ЦСКА Росен Петров, известен като Животното,
Коментари Харесай

Лидер на агитката на ЦСКА: Инцидентът е програмиран, част от феновете на Локомотив са получили пари

Тарторът на агитката на ЦСКА Росен Петров, прочут като Животното, гостува в предаването „ Здравей, България “, където разяснява баталните подиуми от стадион „ Локомотив “ в Пловдив. Както е известно, мачът сред „ алените “ и „ железничарите “ на „ Лаута “ беше преустановен малко преди края на първото полувреме поради пердах сред агитките. Стана ясно, че провокаторите са съветски жители. Един от тях е главатар на ултрас секта на Спартак (Москва). Според Росен Петров обаче случаят е бил съзнателно плануван.

„ Пет-шест лица, по-късно се разбра, че част от тях са съветски жители, без никакъв проблем минават през целия стадион. Идват от домакинския бранш на Локомотив, който е зад една от двете порти и от Сектор „ А “ влизат на пистата. Необезпокоявани идват на към 20 метра от трибуната, на която сме настанени ние. Почнаха да протягат ръка и плюят на играчите на ЦСКА, които загряват. Арогантно поведение, жестове към нашата агитка. Показваха с пръст през шията, което нагледно казано значи, ще ти прережа гърлото. Единият от провокаторите, много цялостен, наедрял, е една от легендите на така наречен Ултрас просвета на Русия и на Спартак (Москва). Максим Тук се споделя. Има филми за него. Не един или два. Може да се намерят в интернет “, разяснява Росен Петров.

„ Докато ние приказваме с охранителите за какво тези хора са при нашите футболисти и ги нападат, за към 10-20 секунди почитателите на Локомотив (Пловдив) се оказаха при нас. Ние нахлухме поради експанзията към нашите играчи. Има и видео материал, на който се вижда по какъв начин последовател на Локомотив тича през целия терен и удря наш състезател по гърба. “

„ Крушката си има опашка. Според мен всичко това е било авансово режисирано. На стадиона няма защита. По една или друга причина притежателите на Локомотив или хората, от които зависи да има полицейска защита, са отказали. Умишлено полицията е оставена извън. Това не е по нейна виновност. Това нещо се взема решение от притежателите на клуба хазаин. Когато те не желаят полицейска защита, полицията не може да направи нищо “, съобщи Животното.

„ Според мен този случай е програмиран да стане. Част от почитателите на Локомотив (Пловдив) са получили пари, с цел да се случи това. Охранителната компания е близка до част от тарторите на агитката на клуба. Тези водачи официално, не знам дали е писмено, се водят шефове по сигурността на самия стадион. Това е безспорна идиотщина. Полицията не участва вътре на стадиона, тъй като въпросните хора, които са отговорници по сигурността, извиват ръцете на притежателите нагледно казано: " Ако нашата компания не охранява, ще имаш проблеми. Ще има факли, бомби, санкции за клуба ". По тази отработена скица полицията не е на стадиона. Било скъпо или на ниска цена. Значи плащаш на охранителната компания „ Х “ пари, а ти е скъпо да платиш на полицията? “, приключи тарторът на агитката ЦСКА.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР