Търсите инвестиционни алтернативи след неотдавнашните увеличения на цените на Dogecoin

...
Търсите инвестиционни алтернативи след неотдавнашните увеличения на цените на Dogecoin
Коментари Харесай

Търсите инвестиционни алтернативи след скокът на Dogecoin и XRP? Ето какви са тенденциите в момента

Търсите капиталови други възможности след неотдавнашните нараствания на цените на Dogecoin (DOGE) и XRP? В тази публикация може да видите придвижванията на двете криптовалути, както и пътят пред нов участник в бранша на цифровите активи.

DOGE е изправен пред спад на фона на делистването от Binance, до момента в който XRP клони към мечи настроения макар партньорството с Uphold. В същото време, един нов план, който набира мощ, VC Spectra (SPCT) , се изстреля до забележителни висоти в предварителната си продажба.



> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Прогноза за цената на DOGE: Очертава се евентуален спад за Dogecoin

На 26 октомври 2023 година Binance взе решение да приключи активността на 17 пула за ликвидност, в това число пула DOGE/BUSD, от Binance Liquid Swap. Целта на този ход беше да се понижи слипиджът и да се дават на потребителите по-добри цени на транзакциите.

За благополучие тази вест имаше минимално влияние върху прогнозата за цената на Dogecoin DOGE. Всъщност тогава в границите на 24 часа цената на Dogecoin (DOGE) означи 8.82% нарастване от $0.068 до $0.074 .

Оттогава насам обаче цената на Dogecoin (DOGE) се колебаеше в диапазона от $0.074 до $0.067 , преди да се откри на $0.070 на 3 ноември.

Предвид неотдавнашните съмнения специалистите чакат евентуален спад в цената на DOGE, което може да не е съвършен миг за вложителите, които желаят да купят Dogecoin. Въз основа на настоящата прогноза за цената на DOGE се чака, че цената на монетата може да спадне до $0.060 до 11 ноември.

Прогноза за цената на XRP: Мечите настроения се резервират за XRP

На 24 октомври 2023 година Ripple (XRP) разгласи посредством X (Twitter) партньорството си с Uphold, световна Web3 финансова платформа. Това стратегическо съдействие имаше за цел да усъвършенства инфраструктурата за трансгранични заплащания на Ripple посредством потребление на усъвършенстваните благоприятни условия на Uphold за крипто ликвидност.

Пазарната реакция на известието беше позитивна, като XRP означи 7.41% скок в цената си. В рамките на 24 часа цената на криптовалутата XRP се увеличи от $0.54 до $0.58 .

Оттогава насам цената на криптовалутата XRP показва съмнения в границите на диапазона от $0.55 до $0.62 , като в последна сметка се откри на $0.59 на 3 ноември.

Въпреки първичното покачване на цената обаче цялостните настроения към XRP клонят към мечи. Вследствие на това анализаторите предвиждат, че цената на криптовалутата XRP може да се намали до $0.50 до 11 ноември.

VC Spectra (SPCT): Видима различна инвестиция

Тъй като Dogecoin (DOGE) и XRP (XRP) изпитват пазарни съмнения след първичния си скок, вложителите в този момент търсят различни капиталови благоприятни условия, с цел да диверсифицират портфейлите си. Една такава капиталова опция, която набира известност, е VC Spectra (SPCT).

VC Spectra (SPCT) има за цел да промени обичайните капиталови модели, като дава подбрани от специалисти благоприятни условия и революционизира метода, по който се вършат вложения. Чрез закупуването на токени VC Spectra вложителите получават ранен достъп до нови ICO, употребяват отстъпки и вземат участие в разпределянето на дивиденти.

Това, което отличава протокола, е примамливият му набор от функционалности, обещаващи както забележителна възвръщаемост, по този начин и стратегическо преимущество. Използвайки усъвършенствани аналитични принадлежности, VC Spectra (SPCT) взема осведомени и печеливши решения за търговия, като се отличава от конкуренцията.

Нещо повече, реакцията на пазара към VC Spectra (SPCT) е извънредно позитивна, което е видно от впечатляващия скок на обществената му предварителна продажба. С изумителното нарастване от 587.5% по отношение на първичната цена, достигайки $0.055 , токенът SPCT притегли доста търсене от страна на вложителите.

За тези, които обмислят инвестиция във VC Spectra (SPCT), актуалната цена от $0.055 съставлява привлекателна опция. Нещо повече, токенът SPCT съгласно разработчиците е на път да надвиши $0.080 до края на предварителната продажба, което може да го подреди измежду най-хубавите криптовалути за покупка!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР