Търсим бъдещите таланти. Това заяви суперзвездата на бойните спортове Конър

...
Търсим бъдещите таланти. Това заяви суперзвездата на бойните спортове Конър
Коментари Харесай

Конър Макгрегър в Арена София: Търсим бъдещите таланти

Търсим бъдещите гении. Това съобщи суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър, откакто мина по аления килим на " Арена София ", съобщи кореспондент на БГНЕС.


" Иска ми се да мисля, че наличието ми тук ще усъвършенства представянето на състезателите. Да се надяваме. Развълнуван съм за идните мачове ", добави Макгрегър.

Легендарният ирландец е огромната атракция на едно от най-чаканите спортни събития за тази година „ А Proper Night with Conor McGregor “ и MAX FIGHT 56. В столичната " Арена София " той ще награди огромния победител в мача за международната купа на UBO сред Йосиф Панов- Пепелянката и Санди Масуд от Франция.

Макгрегър дойде в " Арена София " дружно с над шест телохранителя и моден черен костюм.


" Добър вечер, България! ", извика ирландецът от кръга и разгласи, че ще раздаде бонуси от по 12 000 лева за най-хубавия войник, най-хубавия нокаут и най-хубав събмишън.

" Искате ли да се удрям? ", попита той публиката, която отговори позитивно. " Не няма ", отвърна той с усмивка и освободи арената за идната борба. Организаторите пък го изненадаха с осъществяване онлайн на обичаната му ария - " One " на U2, след което галата продължи с най-интересните борби за вечерта. /БГНЕС


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР