Търси се решение на проблема със забавянето на строежа на

...
Търси се решение на проблема със забавянето на строежа на
Коментари Харесай

Караджов: Бави се изграждането на отсечки по скоростния път от Ботевград

Търси се решение на казуса със забавянето на градежа на скоростния път от Видин до Ботевград, изясни днес , министър на районното развиване и благоустройството. Още тази година ще бъде обновено и  строителството на пътя до Салаш, а дълготрайната цел е отварянето на ново контролно-пропусквателен пункт, уточни вицепремиерът.

Община Монтана започва процедура за смяна предназначението на земеделска земя за създаване на.

Общо 297 са назначените персонални асистенти в община Мездра, оповестяват от общинската администрация. Те дават тази обществена услуга на 290 лица с трайни увреждания. От стартирането на услугата досега този тип грижа са получили общо 476 консуматори.
Определиха компаниите, които ще получат  от регионалната администрация на Враца в чест на интернационалния ден на безвредните условия на труд на 28 април.
Членове на Вътрешна македонска революционна организация във Враца се срещнаха с част от потърпевшите от войната в Украйна, настанени в Градешкия манастир " Св. Йоан Предтеча ". В манастира са настанени трима възрастни и четири деца. Очаква се да дойдат още 8 души.

Център за настаняване от фамилен вид на лица с психологични разстройства ще стартира работа в.

Ново за кабинета, в който се обитават служителите на реда в Ново село е осигурила локалната общинска администрация.

Във видинската завърши образованието на читалищни библиотекари от обитаеми места от региона, които досега не са имали нужната професионална квалификаця.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР