Търси се индулгенция за някакви действия“, смята Десислава Атанасова от

...
Търси се индулгенция за някакви действия“, смята Десислава Атанасова от
Коментари Харесай

Десислава Атанасова за „Булгаргаз“: Търси се индулгенция за някакви действия

„ Търси се индулгенция за някакви дейности “, счита Десислава Атанасова от ГЕРБ по отношение на договорката на „ Булгаргаз “, за която стана ясно във вчерашния ден.

„ Министърът на енергетиката не звучеше безапелационно. Върнаха ни през 2006 година, когато имаше друго управление на страната “, счита Атанасова.

Тя дефинира обстановката като нелогична, защото държавното управление към този момент е подлагало на критика бившето управление на сдружението за продажбите на борсовия пазар, а актуалното прави същото.

„ Доколкото имам спомен от отговори на Николов ставаше дума за друго – през декември имаше продажба на количества 1000-2000 мегаватчаса. Мисля си, че тогава бяха за 250 лева за мегаватчас, а в този момент са 150 “, сподели пред БТВ Атанасова, намеквайки, че в тази ситуация е подписана по-неизгодна договорка.

Десислава Атанасова разяснява отхвърли на ГЕРБ да вземат участие в комисията за смяна на Конституцията. По думите ѝ е разумно най-голямата опозиционна мощ в Народното събрание да бъде в съпредседателство на тази комисия.

„ Най-голямата съпротива може единствено по този начин да бъде увлечена “, сподели още Атанасова.

„ Коалиционните сътрудници в повърхностен състав предложиха една краткотрайна комисия без план за Конституцията, без план за хрумвания дали измененията ще засягат частта правосъдна власт или ще се вършат други промени “, сподели още Атанасова.

Според Атанасова ръководещото болшинство няма единодушие какво тъкмо ще се трансформира в Конституцията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР