“Търсете хора, които са страстни, силни и щастливи Те са

...
“Търсете хора, които са страстни, силни и щастливи Те са
Коментари Харесай

Търсете своите хора

“Търсете хора, които са буйни, мощни и щастливи ”

Те са като звездите, в случай че не вдигнеш глава, няма да ги видиш. А когато погледът ти потъне в звездното мляко, разбираш, че са безброй. Търсете своите хора. Тях също ги боли и ги е боязън. Те също имат черни дни, неточности и провали, само че са подготвени да минат през страха. Те въздействат на живота и му задават движение. В някои неща са доста положителни, в други – не толкоз. Те не завиждат и не се оплакват. Те посрещат с признателност подаръците на ориста и си отдават дължимото за това, че шансът им се е усмихнал.

“Търсете правилните и честните хора. ”

Тези, които няма да крият злобата и сълзите си зад лицемерна усмивка. Те споделят това, което мислят – даже от време на време да е неприятно или да улучва право в сърцето. Затова пък е почтено. Не със завист, а от обич. Търсете тези, които се радват откровено, смеят се гръмко и свободно, мелодично и заразно. Търсете тези, които не крият и не се срамят от насладата си.

“Търсете тези, които може да обичате постоянно. ”

Търсете тези, които си коства да обичате и които заслужават вашата обич. Тези, с които съединявате две езера и получавате море. Търсете тези, които преливат от живот. Търсете ги шумни и сочни, с трапчинки и с бръчици от доста смях. Търсете ги в парковете и на сцените, търсете ги тъжни или радостни, дребни и огромни. Те са запазили детето у себе си и минават през живота с религия в положителното. Те виждат всичко – и черното, и бялото, само че живеят поради жълтото, аленото, небесносиньото…

“Търсете ги. Нужно е просто да вдигнете глава. ”
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР