Търсенето на оргазма – това спокойно може да се определи

...
Търсенето на оргазма – това спокойно може да се определи
Коментари Харесай

Защо не можете да постигнете оргазъм?


Търсенето на оргазма – това умерено може да се дефинира като съществена тематика на всеки секс справочник. Като висшо преживяване в секса, постигането на оргазъм е съществена цел на всяко интимно другарство. Наред с всички рекомендации за постигането на пълностоен оргазъм обаче е добре да се посочат и главните аргументи, които попречват преживяването му и може да създадат напъните и на двамата сътрудници безпредметни.

По-често от мъчно реализиране на оргазъм по време на секс се оплакват дамите и при тях се откроява една доста основна причина за това.

Прекомерната тревога и невъзможността по време на секс да освободят съзнанието си от страничните мисли е главната спънка пред постигането на оргазъм при дамите. Това открива изследване, оповестено от авторитетния вестник Sexologies.

За да стигнат до това умозаключение, учени събират информация от първо лице за това какво се върти в главата на дамите по време на секс. Резултатите – дамите, които постоянно изживяват оргазъм, се концентрират напълно върху телесната си сетивност и оставят съзнанието си да търси и демонстрира най-еротичните им мечти по време на полово другарство. Информация за това дали е наложително сътрудникът да участва в тези мечти не се загатва, само че това е маловажна специфичност, която елементарно се подценява в името на крайната цел.

За дамите, за които е мъчно да затворят съзнанието си за всевъзможен вид странични мисли по време на секс, невъзможността за реализиране на оргазъм е противен, само че и изцяло разбираем проблем . Добрата вест е, че съгласно рекомендацията на специалистите, той може да бъде позволен. За задачата може да се стартира с елементарни стъпки, трениращи отношението към секса.

Свързани публикации.. Сексуалните несгоди на отрудените хора 4 Рецепта за пълностоен женски оргазъм 0 Какво кара мъжете да имитират оргазъм? 1

Например с това да се пробвате да се храните по-бавно и да се стремите да улавяте всеки усет и мирис на ястията, които консумирате. Целта е да приобщите същата процедура и към интимните си прекарвания. Концентрирайте се върху наличието на колегата си , върху чувствата, които допирът

до неговото тяло дава, и поставете страничните грижи настрани. В тази група попада и мисълта за самия оргазъм.

Според специалистите той е най-пълноценен, когато не се търси като фикс концепция, а когато му се даде опция да се появи като натурален свършек на предхождащите го преживявания. Така, както пълноценният секс е естествено продължение на предхождащата го любовна игра.

Какви ще бъдат предхождащите оргазма техники е въпрос на напълно персонален избор, значимото е измежду тях да не участват злободневните грижи.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР