Търсенето на имоти от потенциални чуждестранни купувачи е нараснало тази

...
Търсенето на имоти от потенциални чуждестранни купувачи е нараснало тази
Коментари Харесай

Търсенето на имоти в Гърция нараства

Търсенето на парцели от евентуални задгранични купувачи е повишено тази година с 25 % спрямо 2018 година, демонстрира разбор на уеб страницата за реклами за парцели ”Спитогатос ”. Движещата мощ на този звук от вложения в локалния пазар на недвижими парцели е формирана от американци, германци и английски ловци на къщи, както и от холандци.
Китайските купувачи са на пето място в класацията, потвърждавайки непрекъснатото си търсене на парцели в подтекста на програмата, която им дава позволения за престояване, като в същото време демонстрират, че към момента има някакъв метод за тях, преди да станат най-динамичната група задгранични вложители в гръцките недвижими парцели.

Тази диаграма не се основава на действителни придобивания, а по-скоро на онлайн търсене на активи в Гърция. В този подтекст американците са най-активните евентуални купувачи, като концентрират вниманието си върху парцели на Санторини, в Глифада и Миконос.

За разлика от тях немските жители се интересуват повече от парцели в Северна Гърция, изключително в центъра на Солун, както и Каламария и Кавала. Това е напълно друго в предишното, когато акцентът беше върху селските домове на Крит и в Пелопонес, заради повишения интерес към парцели чартърен вместо за персонално прилагане.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР