Търговско-промишлената палата ще представи годишната си класация Топ 100“ на

...
Търговско-промишлената палата ще представи годишната си класация Топ 100“ на
Коментари Харесай

БТПП представя годишната си класация Топ 100“ на водещите компании в българската икономика

Търговско-промишлената палата ще показа годишната си ранглиста „ Топ 100 “ на водещите компании в българската стопанска система през последната година.

Това е 20-тото юбилейно издание на положителните бизнес практики, прецизират от работодателската организация. Класирането се прави само въз основата на данните от финансовите доклади на компаниите.

В тазгодишното издание на класацията вземат участие повече от 6 500 компании, които са произвели към 85% от Брутният вътрешен продукт през 2017 г.  Фирмите са подредени по няколко критерии, отчитащи приходите от продажби, облагите и личния капитал. Извършено е и класиране на районен принцип. Компаниите на лидерски позиции ще бъдат наградени на публична гала в края на годината. БТПП популяризира класацията „ Топ-100 “ по време на 250 събития годишно, бизнес-форуми и срещи в България и делегации зад граница, в това число българските търговски представителства в чужбина, до членове на европейските покои и до Асоциацията на международните търговски центрове. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР