Търговският директор на TAD Group - компанията, където работи обвинения

...
Търговският директор на TAD Group - компанията, където работи обвинения
Коментари Харесай

Арестуван е директор на TAD Group - фирмата, в която работи обвиненият за хакерската атака срещу НАП

Търговският шеф на TAD Group - компанията, където работи обвинявания за хакерската офанзива против Национална агенция за приходите Кристиян Бойков, също е бил задържан, оповестява Нова телевизия.
След утринното изявление на зам.-главния прокурор Иван Гешев, ГДБОП влезе още веднъж в офисите на TAD Group. Вече шести час антимафиотите са в офисите на TAD Group, които се намират в комплекса " Есте " - там, където дарено жилище има финансовият министър Владислав Горанов, принципал на Национална агенция за приходите.
Антимафиотите правят претърсвания и описи на документи и компютърна техника, които да бъдат приложени като доказателство към делото за източването въз основата данни на Национална агенция за приходите. Прокуратурата няма подозрения, че точно Бойков е направил хакерската атака. Бяха популяризира и елементи какво се е съхранявало в един от конфискуваните му компютри - файл, озаглавен " Търсене Bivol ", като Гешев съобщи, че са правени търсения в базите на Национална агенция за приходите по ЕГН-то на премиера Бойко Борисов, депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски и сегашния основен прокурор Сотир Цацаров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР