Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в

...
Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в
Коментари Харесай

Край на една ера за Chainlink ? Спадовете на Solana насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd

Търговията с Chainlink (LINK) наподобява понижава, както и интензивността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една епоха.

Преди това крипто аналитиците акцентираха неувереното бъдеще на Chainlink (LINK) и настоящите пазарни резултати го отразяват. Пазарната непредсказуемост на Solana продължава. Това кара притежателите на тези токени да търсят способи да диверсифицират портфейлите си.



Pushd (PUSHD) се трансформира в алтернатива за тези купувачи, до момента в който търсенето на токена се усилва. Инвеститорите в други токени към момента купуват Pushd (PUSHD) евтино в неговия пети стадий, където той се търгува за $0.11. Алткойните Chainlink (LINK) и Solana (SOL) се търгуват надлежно за $18 и $103.

Какво следва за Chainlink (LINK)?

Приемането на Chainlink (LINK) на пазара се забави. През последните седем дни токенът е поевтинял със 7.78%, следвайки настоящата меча наклонност на пазара на криптовалути. Крипто планът е учреден през 2017 година като нереален блокчейн пласт, който разрешава универсално свързани смарт контракти. Пазарната капитализация на Chainlink сега възлиза на $10.9 милиарда и класира криптовалутата на 12 място.

Chainlink (LINK) има доста пазарни ограничавания. На платформата на потребителите не се дава опция да обменят своите криптовалути с други лица. Също по този начин потребителите не могат да купуват артикули и услуги с токена, което го прави нискополезен.

Инвеститорите чакат стабилизирането на Solana (SOL)

Докато пазарната цена на Solana (SOL) се покачва и намалява заради високата ѝ волатилност, някои притежатели имат вяра, че токена ще се стабилизира. Тези притежатели имат вяра в капацитета, който Solana (SOL) има на пазара. През последните седем дни Solana (SOL) непрестанно поевтинява, като все още на писане на публикацията цената означи спад от 3.54%. Понастоящем токенът се движи към $100, а трейдърите се тормозят за неговата непоклатимост.

За някои от новите вложители Solana (SOL) се трансформира в не толкоз добър капиталов избор. С Pushd (PUSHD), който следва да бъде пуснат, бъдещето на тези, които се пренасочат към плана, наподобява ненапълно обещаващо.

Гениалният пазар за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Повечето търговци на крипто пазара обичат Pushd (PUSHD) поради подробния whitepaper и метода, по който той акцентира доста бъдещи проекти. Предварителната продажба провокира голямо неспокойствие на пазара. Според експертните разбори Pushd (PUSHD) може вероятно да осъществя огромни облаги, при 50x – 100x. Със своята цел да опрости транзакциите и да построи по-бърз метод за търговия, Pushd (PUSHD) се трансформира в пазарен любимец.

Pushd (PUSHD) може да се открои като обещаваща пазарна инвестиция. Платформата ще отстрани доста пазарни спънки като KYC  инспекциите и дългите забавяния на средствата. Но с по-ниските такси за преводите спрямо множеството електронни магазини, тя предлага комфортен за потребителя и ефикасен метод за преводи в крипто екосистемата.

Pushd (PUSHD) вкарва новаторски услуги като замяна и търгове и ги ползва в децентрализираната си платформа. Платформата съставлява примамлива капиталова опция, която може да разреши безпроблемна търговия.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уеб страницата тук .


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР