Търговище. Един човек е пострадал при катастрофа между два товарни

...
Търговище. Един човек е пострадал при катастрофа между два товарни
Коментари Харесай

Един човек е пострадал при катастрофа между два товарни автомобила на път I-4 София - Варна между село Панайот Хитово и Омуртаг

Търговище. Един човек е потърпевш при злополука сред два товарни автомобила на път I-4 София - Варна сред село Панайот Хитово и Омуртаг. Това оповестиха от ОДМВР - Търговище . Поради зародилия тази заран пътен случай сред разклоните за с. Панайот Хитово и гр. Омуртаг, сигнал за който е получен в 8,13 часа, краткотрайно ще бъде затворен за придвижване сектор от пътя.

По първични данни пътнотранспортното произшествие е с присъединяване на два товарни автомобила. Водачът на единия товарен автомобил е откаран в МБАЛ - Търговище.

На преминаващите оттова водачи на МПС се оферират краткотрайно следните обходни направления: на пътуващите в посока София-Варна леки коли – през моста за с. Камбурово – с. Илийно – с. Великденче – гр. Омуртаг. Пътуващите в посока Варна-София леки и товарни коли краткотрайно се пренасочват от околовръстния път на Търговище през гр. Попово.

Движението се контролира от екипи на бранш „ Пътна полиция “ в регионалната дирекция и на районно управление (на МВР) - Омуртаг.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР