Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов са новоизбраните съпредседатели на Младежко

...
Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов са новоизбраните съпредседатели на Младежко
Коментари Харесай

Младежкото ДПС номинира Делян Пеевски и Джевдет Чакъров за съпредседатели на партията

Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов са новоизбраните съпредседатели на Младежко Движение за права и свободи, заяви пресцентърът на Движение за права и свободи във фейсбук. Днес се състоя IX-та Национална Конференция на Младежко Движение за права и свободи. В нея участваха над 500 делегати.

Младежите избраха Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов за съпредседатели на Младежко Движение за права и свободи и предложиха Делян Пеевски и доктор Джевдет Чакъров за съпредседатели на Движение за права и свободи.

Това се случи две седмици преди Националната конференция на партията, която ще избере водач на Движение за права и свободи.



В послание към делегатите почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган декларира, че " съпредседателството на двама ръководители на Младежко Движение за права и свободи цели да задейства повече младежи във вземането на решения за вашето настояще и бъдеще ".

Ако желаете да се занимавате с политическа активност, преди всичко е належащо да си дадете сметка: в каква степен можете да представлявате себе си, тъй като в случай че не можеш да представляваш себе си, ти не можеш да представляваш и другите. Демокрацията е представителна и се основава на способността ни да представляваме група хора, общественост, общество и така нататък. " Умението " ни да представляваме другите е една функционалност от неопределена оценъчна сплав на нашата самокритика, съчетана с дифузните оценки на обществото за нашата характерна алтернатива за вероятно посланичество на другите, се споделя в обръщението.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР