Тълпа разби и запали един от тайнствените монолити …По-рано писахме

...
Тълпа разби и запали един от тайнствените монолити …По-рано писахме
Коментари Харесай

Тълпа разби и запали един от тайнствените монолити

Тълпа разруши и възпламени един от тайнствените монолити …По-рано писахме за странни монолити, които се появяват в разнообразни елементи на света. Още един подобен мистериозен обект е открит от жителите на Конго, Африка (HiddenTruth.site).Хората са толкоз уплашени и гневни, че незабавно го унищожават (ще гледате видеото по-долу).

 monolith congo Copy - Тълпа разруши и възпламени един от тайнствените монолити (видео)
Африканците хвърлят камъни по монолита, който е с височина 3,7 метра, и по-късно го изгарят. Според жителите, обектът е обвързван с “дявола ”. Самата находка е открита в региона на Бандал (Bandal).Слуховете за мистичния генезис на монолита се популяризират бързо. Други имат вяра, че той е подложен от извънземни.Четете още: Нови мистериозни монолити са открити в Съединени американски щати, Франция и РумънияСпоред жителя Серж Ифулу, безусловно всички били изумени. Дизайнът е с триъгълна форма и постоянно се свързва с масони и илюминати.
Гледайте видеото.
За да схванат какво се крие вътре, жителите първо разрушават монолита, хвърляйки камъни по него. Когато схващат, че структурата е куха, я възпламеняват.Кметът Байон Габен (Bayon Gaben) взе решение да изпрати проба от материала в лаборатория за проучване.
Преди това са били открити монолити в Съединени американски щати, Румъния, Украйна и други страни по света.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР