Талантливият вратар на Левски Иван Андонов (17 г.) ще играе

...
Талантливият вратар на Левски Иван Андонов (17 г.) ще играе
Коментари Харесай

"Левски" преотстъпи свой вратар във "Фиорентина"

Талантливият вратар на " Левски " Иван Андонов (17 г.) ще играе като преотстъпен във " Фиорентина ". Двата клуба към този момент са постигнали сделка за прекосяването на юношеския национал в клуба от Флоренция, като остава да се уточнят някои елементи по контракта. Това удостовери и притежателят на " Левски "  Наско Сираков.

" Разбрали сме се с италианския клуб за изискванията и всеки миг би трябвало да подпишем контракт. Разбрахме се да дадем вратаря чартърен с алтернатива да бъде закупен от " Фиорентина ". На този стадий няма да имаме финансови взаимоотношения. Евентуално, когато бъде закупен ", съобщи Сираков пред Dsport. Андонов най-вероятно ще замине за Италия в понеделник. Към него имаше интерес и от още един клуб от Серия А - " Болоня ".

Очаква се Андонов да се приготвя с младежката групировка на " Фиорентина ". Там тренира и различен младежки национал на България - Димо Кръстев, който от началото на годината попада и в групата на първия състав на " виолетовите " за публични мачове. Собственост на клуба е и досегашният юношески национал Петко Христов, който в този момент е преотстъпен на италианския третодивизионен " Про Верчели ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР