Талантливият бранител Мартин Георгиев, замина за каталунската столица Барселона, където

...
Талантливият бранител Мартин Георгиев, замина за каталунската столица Барселона, където
Коментари Харесай

Мартин Георгиев: Искам да гоня моите мечти в Барселона

Талантливият защитник Мартин Георгиев, отпътува за каталунската столица Барселона, където ще подпише контракт с едноименния 5-кратен притежател на Шампионската лига. На летище София бранителят не скри страстите си от на процедура завършвания трансфер.

" Спах, нямах никакви проблеми с това, малко съм изтощен, само че прочувствено. Готов съм за потегляне и се надявам да ми предстоят хубави дни. Не знам какво ми следва като стратегия, само че през идващите дни ще се изяснят нещата. Искам да пъдя моите фантазии в Барселона.

Съветите на Иван Иванов са най-ценни. Благодарен съм за това, на което ме е научил. Искам да реализира неговите триумфи, а за какво не и да ги надмина. Сигурен съм, че и той би бил благополучен от подобен процес.

Всеки труд се възнаграждава. Много съм благополучен от този факт. Доста изплашен бях след позвъняването, само че овладях страстите и отивам да покажа какво мога. Онзи червен картон на 15-годишна възраст сигурно повлия. Според мен изиграх добър мач тогава, само че дебют, на стадион " Славия ", efbet Лига... възмъжах. Пожелавам си да съм жив и здрав най-много "., приключи Георгиев.
 Иван Иванов: Мартин Георгиев има доста сериозен темперамент за възрастта си
Иван Иванов: Мартин Георгиев има доста сериозен темперамент за възрастта си

Хубаво е, че отива в Барселона, разяснява Русия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР