Талантливият български актьор Павел Иванов, който влиза в главната роля

...
Талантливият български актьор Павел Иванов, който влиза в главната роля
Коментари Харесай

Павел Иванов за ролята си на Гунди: Шест години проучвах легендата на българския футбол

Талантливият български артист Павел Иванов, който влиза в основната роля в дълго чакания игрален филм „ Гунди – легенда за любовта “, с извънредно изявление за Edna.bg. Впечатляващата продукция споделя историята на именития футболист Георги Аспарухов и неговата най-голяма обич – брачната половинка му Величка Маркова-Лита.

“Гунди – Легенда за любовта “ тръгва по кината на 18 октомври. Продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов от „ Междинна станция “, а Нова броудкастинг груп са извънреден медиен сътрудник.

Павел Иванов, приключил НАТФИЗ при ненадминатия Стефан Данаилов, е част от трупата на Народен спектакъл „ Иван Вазов “ от 2014 г. и е добре прочут на телевизионната публика с функциите си в известни планове.

Журналистката Елизабет Астарджиева от Edna.bg беседва с актьора за подготовката му за тази значима роля, за провокациите и вълненията по време на фотосите, както и за персоналната му връзка с футбола и любовта: 

По данни от предходната година „ Левски ” е тимът с най-вече почитатели в България – 40%. Как чувстваш моралната отговорност да изиграеш една от най-големите футболни митове у нас, пред която се прекланят освен сините, само че и още доста фенове на най-великата игра?

- Няма да укривам от теб и от твоите фенове и слушатели, че моралната отговорност е изцяло осъзната и се посреща с нужната отговорност. Хубавото в тази ситуация е, че се разпределя сред раменете на огромен екип от експерти, които всички вложиха години от живота си в това да осъществят кино лентата,,Гунди - легенда за любовта “.

Какво от превъзходната биография на Гунди те притегли най-силно към ролята?

- Най-силно ме притегли фактът, че като дете и като подрастващ той непрестанно се е занимавал с групови спортове с топка - най-различни. Не единствено футбол, в действителност футболът, евентуално, след това влиза в живота му по-активно. След волейбола, да вземем за пример, постоянно е играл и баскетбол. Това ми направи мощно усещане в неговата биография и се веселя, че е попаднах на тези обстоятелства, тъй като аз самият се усещах по този начин като дете и подрастващ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР