Талантливият актьор Малин Кръстев рядко говори за личния си живот,

...
Талантливият актьор Малин Кръстев рядко говори за личния си живот,
Коментари Харесай

Актьорът Малин Кръстев крие голяма лична тайна! Болничен секс преобръща живота на цялата му фамилия

Талантливият артист Малин Кръстев рядко приказва за персоналния си живот, който е белязан от тежка фамилна драма, почнала още от раждането му.

Майка му Надежда се среща с татко му Малин в столична болница, където тя е здравна сестра, а той доктор. Докторът обаче по това време е женен , въпреки да няма деца от законната си брачна половинка. Покрай многочасовите наряди и голямото напрежение в работата, мъжът стартира спекулация с Надежда, само че декларира, че в никакъв случай няма да напусне жена си .

За положително или за неприятно обаче, здравната сестра забременява и взема безапелационното решение да роди детето , като таи вяра, че щом бебето се появи на бял свят, татко му може да заживее с нея. Плановете й обаче не се сбъдват. Мъжът отхвърля да се разведе, въпреки че събира сили и признава на брачната половинка си, че чака извънбрачно дете от своя колежка , писа „ Галерия “.

Изнеадващо дамата на доктора предлага да вземат бебето, когато се роди, и да го отгледат като свое . Щом чува концепцията обаче, Надежда изрично се съпротивлява .

В последна сметка се схващат, че докторът няма да напусне брачната половинка си, а Надежда ще гледа сама детето, само че ще получава помощ от татко му . Таткото на Малин се оказва виновен  родител, грижи се за дребния и неслучайно артистът носи неговата фамилия.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР